Index / Persoonlijke financiën / Arbeiders Compensatie voor depressie en angststoornis

Share This Post

Persoonlijke financiën

Arbeiders Compensatie voor depressie en angststoornis

Depressie en angststoornissen kan een reden zijn om werknemers schadeclaims. Symptomen van depressie zijn onder meer het gevoel zo blauw dat je niet uit bed te krijgen in de ochtend. Op dezelfde manier, als je het gevoel alsof het is een uitdaging vo

Advertisement

Depressie en angststoornissen kan een reden zijn om werknemers schadeclaims. Symptomen van depressie zijn onder meer het gevoel zo blauw dat je niet uit bed te krijgen in de ochtend. Op dezelfde manier, als je het gevoel alsof het is een uitdaging voor u om uw huis te verlaten of onder de mensen, dan zou u lijdt aan een angststoornis. Om te bepalen of u een werknemers schadeclaim, moet u om te bepalen of een van deze voorwaarden is ontstaan ​​uit iets dat gebeurde op het werk.

Depressie en angststoornissen kan worden beschouwd als werknemers schadeclaims als de voorwaarde vloeit voort uit de werkgelegenheid. De voorwaarde is om het resultaat van emotionele stress die is ontstaan ​​uit een plotselinge en traumatische gebeurtenis op het werk; kan niet voortvloeien uit gebeurtenissen in de tijd. Een voorbeeld van een schadeclaim werknemers voor angststoornis zou zijn als software ontwikkelaar een computerprogramma verloren en onmiddellijk leed een angstaanval als gevolg van het verlies van dit programma.

Zodra je gelooft dat je hebben geleden depressie of een angststoornis van een werk-gerelateerde evenement, moet u een schadevergoeding aan werknemers claim indienen. De eerste stap is om uw arts, die een rapport van de schade zal invullen om de staat te onderwerpen te zien. In dit rapport staat dat uw toestand is ontstaan ​​uit werkgerelateerde gebeurtenissen. Alle staten vereisen medische certificering van een schadevergoeding aan werknemers bewering te staven. De arts zal ook een diagnose, het vermogen om statement te werken, en de behandeling aanbeveling.

De volgende stap is voor u om invullen van een rapport ongeval met de staat. Dit is een standaard formulier dat verkrijgbaar zal zijn van uw werkgever. U moet basisinformatie in te vullen over uzelf en vervolgens een beschrijving van uw letsel. Je moet zo beknopt mogelijk zijn en uit te leggen hoe uw depressie of angststoornis is ontstaan ​​uit uw dienstverband. Je moet er ook rekening mee eventuele getuigen van dit incident. Het kan nodig zijn om deze getuigen steun uw zaak.

Een toegestane werknemers schadeclaim voor depressie of angststoornis kan een individu tal van voordelen. Het belangrijkste voordeel is de behandeling van de geestelijke gezondheidstoestand. Alle medische kosten die verband houden met de geestelijke gezondheid voorwaarde zal worden betaald door de staat. Een ander belangrijk voordeel is loon vervanging. Als een individu niet te wijten aan de depressie of angststoornis kunnen werken, zal de staat een percentage van het loon van het individu vervangen tot het individu kan weer aan het werk.

Share This Post