Index / Careers & Work / Arachnologist Functiebeschrijving

Share This Post

Careers & Work

Arachnologist Functiebeschrijving

Als het bestuderen van griezelige crawlers als spinnen en schorpioenen lijkt boeiender dan beangstigend, kan een arachnology carrière uw roeping zijn. Een biologische achtergrond en kennis van wetenschappelijke onderzoekstechnieken zijn de eisen voor

AdvertisementAls het bestuderen van griezelige crawlers als spinnen en schorpioenen lijkt boeiender dan beangstigend, kan een arachnology carrière uw roeping zijn. Een biologische achtergrond en kennis van wetenschappelijke onderzoekstechnieken zijn de eisen voor het werken op dit gebied, dat zich richt op de studie van de acht-legged ongewervelde dieren bekend als spinachtigen. Veel soorten zijn slecht begrepen, dus verwacht te veel van uw tijd door te brengen in het laboratorium - of het veld - catalogisering, documenteren en het onderzoeken van hun activiteiten.

Classificatie en beschrijving:

Als nieuwe spinachtige soorten worden gevonden, is het de taak van de arachnologist om ze te identificeren en te documenteren hun kenmerken. Juiste identificatie is de eerste stap in het leren hoe spinachtigen interactie, zegt Norman F. Platnick, een arachnologist geïnterviewd voor "Stel een Bioloog" programma van Arizona State University. gespecialiseerde opleiding een arachnologist's stelt hem in staat om bepaalde conclusies te trekken over elke nieuwe soort. Arachnologen zoals Platnick ook besteden een groot deel van de tijd actualisering en herziening van de details van de eerder ontdekte soorten.

Overleg en Research

Veel arachnologen tijd besteden aan het onderzoeken van specifieke aspecten van spinachtige leven. Bijvoorbeeld, Ed Tillinghast, een professor emeritus in de zoölogie aan de Universiteit van New Hampshire, heeft een groot deel van zijn leven te bestuderen hoe spinnen zijde produceren, dat is vijf keer sterker dan staal gewijd, het UNH tijdschrift gemeld in 2012. Dergelijke projecten gevolgen hebben voor vliegtuigonderdelen, kunstmatige pezen en medische hechtingen. Ararchnologists dienen vaak in een adviserende rol. Wanneer een zwarte weduwe in New Hampshire verschijnt, bijvoorbeeld, Tillinghast wordt opgeroepen om zijn uiterlijk te verklaren.

Veldstudie

Arachnologen besteden veel van hun tijd in het veld, en velen zijn gespecialiseerd in een bepaalde soort. Bijvoorbeeld, Paula Cushing, ongewervelde conservator van het Denver Museum of Nature en Science, richt zich op de evolutionaire relaties tussen verschillende kameel spin soorten in de Solfugae orde, aldus de NSTA. Cushing documenteert ook Rocky Mountain spinachtigen voor de Colorado Spider Survey, een project van de biodiversiteit die ze loopt.

Public Outreach

Onderwijs is een even belangrijk, als over het hoofd gezien, aspect van de job een arachnologist's. Zoals Cushing zegt in de NSTA interview, moet spinachtige onderzoekers altijd klaar om zichzelf uit te leggen in termen die het publiek kan begrijpen. Het bijwonen van workshops en het uitvoeren van rondleidingen is onderdeel van de arachnologist het publieksbereik plichten, in aanvulling op het onderwijs, lezingen en blijven betrokken bij professionele wetenschappelijke verenigingen in hun vakgebied. Zij kunnen ook geven pers interviews en artikelen te schrijven over-arachnology gerelateerde onderwerpen.

Share This Post