Index / Hobby's, Games & Toys / AR-15 Reiniging

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

AR-15 Reiniging

Eugene Stoner ontwierp de AR-15 geweer tijdens het werken voor Armalite. Het ontwerp werd verkocht aan Colt in 1959 en de AR-15, aangeduid als M-16 door Colt, werd de primaire infanterie wapen voor het Amerikaanse leger in 1967. Bushmaster, de Olympi

AdvertisementEugene Stoner ontwierp de AR-15 geweer tijdens het werken voor Armalite. Het ontwerp werd verkocht aan Colt in 1959 en de AR-15, aangeduid als M-16 door Colt, werd de primaire infanterie wapen voor het Amerikaanse leger in 1967. Bushmaster, de Olympische wapens en andere bedrijven verkopen civiele versies van de AR-15. Maak de AR-15 na het afvuren, wanneer het nat wordt, of twee keer per jaar, wanneer het niet is ontslagen.

Wat je nodig hebt

ontlaadstok

Katoenflanel boring flarden

Wire borstel boring borstel en kamermuziek borstels

Cleaner / smeermiddel / conserveermiddel of CLP

Pijp schoonmakers

Tandenborstel

Demonteer de AR-15. Om het geweer goed schoon moet worden opgesplitst in zijn samenstellende delen, zodat u toegang tot alle onderdelen die moeten worden schoongemaakt. Scheid de lagere ontvanger uit de bovenste ontvanger. Trek het opladen handvat en verwijder de bout vervoerder en grendel. Verwijder het opladen handvat en vuurpen borgpen. Duw de bout in en laat de slagpin van de bout vervoerder. Verwijder de bout montage van de drager. Duw de afzuigkap pin en verwijder de afzuigkap en het voorjaar. Maak de buffer uit de houder en verwijder het en de actie voorjaar.

Schroef de drie delen van de reiniging stang aan elkaar. Bevochtig een patch met CLP en plaats het op de staaf tip aan het einde van de reiniging staaf. Zwabberen de binnenkant van de boring met de patch. Schroef de boring borstel om het uiteinde van de reinigingsstaaf en trek de borstel door de loop van achteren naar voren. Herhaal dit zes tot acht keer. Voer een vochtige patch door de loop weer aan het materiaal van de borstel heeft losgemaakt verwijderen.

Dompel de kamer penseel in CLP en lopen de borstel door de kamer. Draai de borstel als u op door de kamer te bouwen-up poeder vervuiling, corrosie, vuil of roest te verwijderen. Zwabberen de ontstekingskamer met een bevochtigd katoenen vlek op het uiteinde van de reinigingsstaaf het materiaal de borstel losgemaakt verwijderen.

Veeg koolstof en poeder residu van de gasleiding met de bevochtigde boring reiniging bush. Voer een pijpenrager door de gasleiding om het te wissen en te verwijderen opbouw. Gebruik de boring reinigingsborstel en een tandenborstel om de grendel borglippen, bout ringen, slagpin en andere componenten van de bovenste ontvanger reinigen. Wanneer u klaar bent, veeg alle delen droog om overtollig CLP te verwijderen.

Veeg vuil van de trigger-mechanisme met een vochtige tandenborstel en het reinigen van de buffer, buffer buis, en actie voorjaar met pijpenragers gedoopt in CLP. Veeg alle onderdelen droog als u klaar bent.

Pour 3-4 druppels CLP op de ejector. Plaats een lege cartridge geval onder de lip van de afzuigkap en druk tegen de schietstoel. Herhaal deze beweging 5-7 keer, ter vervanging van de CLP indien nodig. Droog de overtollige CLP als u klaar bent.

Share This Post