Index / Elektronica / Apple's Next Move

Share This Post

Elektronica

Apple's Next Move

Er is onlangs een veel buzz rond Apple geweest. De aandelen van het bedrijf getankt; er zijn tal van geruchten over iOS 7, nieuwe iPads, iPhones en nieuw; en deze week, kregen we een echte blik in de toekomst van het bedrijf. Apple CEO Tim Cook bespr

AdvertisementEr is onlangs een veel buzz rond Apple geweest. De aandelen van het bedrijf getankt; er zijn tal van geruchten over iOS 7, nieuwe iPads, iPhones en nieuw; en deze week, kregen we een echte blik in de toekomst van het bedrijf. Apple CEO Tim Cook besprak een aantal van de genoemde thema's tijdens de recente AllThingsD's D11 conferentie.

De grote afhaalmaaltijd? Cook belooft dat Apple nog steeds "spel veranderen 'producten in de pijplijn. Natuurlijk weten we dat Apple heeft de karbonades om een ​​industrie te veranderen. Het deed dit in 2007 met de introductie van de iPhone, en opnieuw met de introductie van de iPad. Voor de iPad, had tablets geen tractie in de massa consumentenmarkt gekregen. Nu tabletten zijn op hun manier aan tegen de dominantie van het bureaublad.

We moeten een vogelvlucht van de verklaringen van Cook's te nemen. velen, in feite, die niet eens hardware gericht - Apple heeft inderdaad veel baanbrekende producten gemaakt.iCloud, bijvoorbeeld, stelt gebruikers in staat om naadloos te back-up van gegevens van hun iOS-apparaten en het herstel van hen op de vlieg. Apple introduceerde ook de App Store, die werd overgenomen door Amazon, Google, Microsoft en anderen. Het creëerde ook de eerste echte gebruiksvriendelijke mobiele besturingssysteem als het iOS gelanceerd.

Dus terwijl we wachten om een ​​spel veranderende stuk hardware te zien, of het nu een iTV of een iWatch, ik denk dat we eerst worden behandeld om meer spel-veranderende software.

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten. Cook zal het podium voor de opening keynote van de firma's Worldwide Developer Conference (WWDC) op 10 juni, waar hij en zijn team ons zal laten zien wat er gebeurt achter de schermen met iOS 7 en OS X. Jony Ive, het ontwerp hoofd op Apple dat Apple's fantastische producten heeft ontworpen, werd aangeboord om een ​​redesign op iOS 7. ik hoop dat leiden - en verwachten - we zullen rijden met wat het biedt worden geblazen.

Ik denk dat we eerst zien dat Apple beginnen om de ervaringen tussen OS X en iOS te mengen. Het is volkomen logisch: De markt gaat verhuizen naar tablets en smartphones en verder weg van laptops en computers. Daarom, op een gegeven moment, Apple moet een software-ervaring op de mobiele apparaten die enigszins rivalen wat er beschikbaar is op meer krachtige machines te leveren.

WWDC is het perfecte podium voor deze aankondigingen, omdat de deelnemers in de eerste plaats zal zijn ontwikkelaars die moeten leren hoe om te profiteren van de nieuwe developer tools van Apple's te nemen, en zij zijn degenen die helpen duwen zowel OS X en iOS verder.

Andere, kleinere functies - zoals Maps en Game Center - zal ongetwijfeld worden herontworpen om een ​​meer gebruiksvriendelijke en krachtige ervaring te bieden.

Dus terwijl ik verwacht een nieuwe iPad en een nieuwe iPhone of twee in de komende maanden, ik denk dat de volgende stappen van Apple zal volledig software gericht zijn. Inderdaad: Software en diensten spelen een belangrijkere rol dan ooit. Een vernieuwde software focus, denk ik, is wat Cook bedoelde toen hij nieuw spel veranderende producten besproken.

Share This Post