Index / Gezondheid / Apple Cider Vinegar Voordelen voor Gout

Share This Post

Gezondheid

Apple Cider Vinegar Voordelen voor Gout

Jicht is een genetisch-linked aandoening die wordt verergerd door voeding, met name alcohol en mesten voedingsmiddelen. Het wordt gekenmerkt door de accumulatie van urinezuur in de gewrichten, meestal in de tenen. Er zijn een aantal van appelazijn vo

AdvertisementJicht is een genetisch-linked aandoening die wordt verergerd door voeding, met name alcohol en mesten voedingsmiddelen. Het wordt gekenmerkt door de accumulatie van urinezuur in de gewrichten, meestal in de tenen. Er zijn een aantal van appelazijn voordelen voor jicht die u kunt profiteren van.

Functie

Appelciderazijn wordt aangenomen voordelig voor en jicht vanwege zijn appelzuur inhoud. Appelzuur wordt dat het urinezuur dat zich ophoopt in de gewrichten en spoelt uit het lichaam oplost. Andere gunstige verbindingen bevat kalium omvatten, die giftige afvalstoffen en overmaat water verwijderd, en aminozuren, die ook de toxiciteit te verminderen en een antibiotische werking.

effecten

Appelciderazijn voordelen voor jicht-patiënten omvatten minder ontsteking, zwelling en kloppend, en een grotere flexibiliteit bij de gewrichten. Dit ontlast en kan zelfs elimineren pijn, waardoor het makkelijker te lopen. Sommige jicht patiënten ervaren de voordelen van het nemen van appelcider na slechts een paar uur, terwijl het een paar dagen kan duren voor anderen om een ​​verbetering te merken.

Dosering

Om de volledige voordelen van appelazijn te krijgen, moet je 2-3 eetlepels nemen., Twee of drie keer per dag. Hoewel sommige mensen hun azijn netjes kan nemen, hoeft u anderen niet van de smaak en het verbranden ze voelen in hun keel, zodat ze mengen in een glas warm water. Om het nog beter verteerbaar, een lepel of twee van honing kan worden geroerd in het water te maken. Vruchtensap, zoals vlierbes, bosbessen, aardbeien of kersen, is bekend dat voordelen voor de gezondheid te bieden aan jicht patiënten, en kan worden vervangen door het water. Alternatief kan de azijn en honing worden vermengd en niet opgelost in water of vruchtensap.

actueel

In plaats van het nemen van de appelcider mondeling door het drinken van het, kunt u ook lokaal toe te passen. Om dit te doen, genieten van een schone, droge doek in appelazijn en wikkel het rond het getroffen gebied. Laat het gedurende 15 minuten of langer. Als alternatief, make-up een mengsel van 3 kopjes water met 1 kop appelazijn, en geniet van het gewricht in deze. Het weken is zowel nuttig en rustgevend.

overwegingen

Er zijn twee soorten van appelazijn: de duidelijke variant die u vinden in de supermarkten en de niet-gedestilleerd, ongefilterde rauwe versie. Deze ruwe vorm van appelazijn biedt de meeste voordelen voor de gezondheid van jicht. Dit is omdat, hoewel de duidelijke verscheidenheid is zwaar verwerkt tot een aantrekkelijker uiterlijk te produceren, verwerken verwijdert veel van de voordelen ervan. Het ongefilterde versie is een heldere vloeistof en een versleten uiterlijk bekend als de "moeder". Dit gebrek aan duidelijkheid geeft aan dat het nog steeds bevat al haar natuurlijke voedingsstoffen en enzymen en daarom zijn voordelen voor uw gezondheid.

Share This Post