Index / Gezondheid / Antibiotica voor een Ooginfectie

Share This Post

Gezondheid

Antibiotica voor een Ooginfectie

infecties oog kan irritant zijn en houden u van het uitvoeren van zelfs de eenvoudigste dagelijkse activiteiten. Jeukende, branden, of tranende ogen, wazig zien, en roodheid kunnen allemaal symptomen van een ooginfectie. Gelukkig gemakkelijkst behand

Advertisementinfecties oog kan irritant zijn en houden u van het uitvoeren van zelfs de eenvoudigste dagelijkse activiteiten. Jeukende, branden, of tranende ogen, wazig zien, en roodheid kunnen allemaal symptomen van een ooginfectie. Gelukkig gemakkelijkst behandeld met snelwerkende antibiotica. Uw huisarts kan de oorzaak van de infectie te diagnosticeren en een geschikte antibioticum voor te schrijven, zodat je terug naar normaal in een paar dagen zal zijn.

moxifloxacine

Moxifloxacine is een generiek antibioticum verkocht onder de merknaam Vigamox. Deze oftalmische antibioticum voorgeschreven in vloeibare vorm en is rechtstreeks aan het oog aangebracht om bacteriële infecties te behandelen. Dit medicijn is niet effectief voor schimmel- of virale ooginfecties. Als de symptomen niet binnen drie dagen te verbeteren, neem dan contact op met uw arts. Normale dosering voor dit antibioticum één druppel in het aangedane oog driemaal daags. Uw arts kan deze dosering gebaseerd op de ernst van de infectie te veranderen. Vigamox detailhandel tegen een gemiddelde kostprijs van $ 31 voor een week aanvoer in 2010.

Tobramycin

Tobramycin behoort tot een klasse van antibiotica bekend als aminoglycosiden. Tobramycine wordt vaak gebruikt om bacteriële ooginfecties te behandelen. Dit antibioticum voorkomt de groei van bacteriën en kan niet worden gebruikt voor virusinfecties. Tobramycine kan worden voorgeschreven als vloeibare oogdruppels of een zalf. Dit antibioticum is veilig voor kinderen en heeft weinig bijwerkingen, zoals bijvoorbeeld zwelling van het oog of roodheid. Tobramycine kan twee of drie keer per dag worden gebruikt voor kleine infecties of zo vaak als elke drie uur bij ernstige infecties. Bij het nemen van dit antibioticum is het belangrijk om het hele traject af te garanderen de infectie volledig verdwenen. Doorgaan met behulp van het antibioticum voorgeschreven, zelfs als je niet meer symptomen. Deze drug had een gemiddelde verkoopprijs van de kosten van $ 55 in 2010 voor een zeven-dagen voorraad.

ciprofloxacine

Ciprofloxacine, ook bekend als Ciloxan, is een breed scala antibioticum. Het wordt gebruikt om vele soorten bacteriën, waaronder die ooginfecties veroorzaken behandelen. Het is ook een antimicrobieel gebruikt om microbiële infecties veroorzaakt door bacteriën. Dit antibioticum kan worden voorgeschreven in vloeibare vorm of als een zalf en wordt direct op het oog. De meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van dit antibioticum zijn brandende of stekend gevoel van het oog tijdelijk wanneer druppels worden gebruikt en occasionele allergische reacties die zwelling of roodheid. Ciprofloxacine is een relatief duur antibioticum. In 2010 heeft de detailhandel kosten gemiddeld $ 72 voor een zeven-dagen voorraad.

Share This Post