Index / Huis / Andere toepassingen voor een commode

Share This Post

Huis

Andere toepassingen voor een commode

Als je kleintje is eindelijk uit de luiers, kan je je afvragen wat te doen met de commode. In plaats van te verkopen in een garage sale, recycle de commode en geef het nieuwe leven en het doel. Met een paar kleine aanpassingen, kan het weer een funct

AdvertisementAls je kleintje is eindelijk uit de luiers, kan je je afvragen wat te doen met de commode. In plaats van te verkopen in een garage sale, recycle de commode en geef het nieuwe leven en het doel. Met een paar kleine aanpassingen, kan het weer een functioneel meubelstuk. Commode stijlen variëren en sommige ontwerpen kunnen beter geschikt voor bepaalde doeleinden gerecycleerde dan anderen.

badkamer opberg

Als u een grote badkamer, maar het ontbreekt aan opslagruimte, zet de commode in extra badkamer opslag. Verwijder de gevoerde bovenkant en verf de commode naar de badkamer decor aan te passen. Store gevouwen handdoeken en washandjes op de planken. Maak geïmproviseerde laden door het toevoegen van decoratieve manden op de planken om extra zeep, tandpasta, shampoo en andere badkamer items op te slaan.

Linnenkast

Breid uw linnenkast opslag door het bewegen van de commode naar de wasruimte. Houd je extra beddengoed, lompen, theedoeken en tafelkleden netjes opgeslagen op de onderste schappen van de commode. Na het verwijderen van het schuim pad, op te slaan wasmiddel, bleekmiddel, wasverzachter en andere wasmiddelen op de bovenste plank. In plaats van het bovenste gedeelte van de tabel voor opslag, te gebruiken als een vouwstation of geïmproviseerde strijkplank.

Toy Storage

Laat de commode in de kamer van de baby's nog toe te voegen kleurrijke plastic opslagbakken om de planken te gebruiken voor het opslaan van baby speelgoed, de boeken van extra kinderen en andere items. Gebruik de ruimte voor de opslag van items die veilig zijn voor de jongere om toegang te krijgen op zijn eigen zijn. Verwijder de luierbak van de bovenkant van de tafel en gebruik het gebied opgezette dieren slaan. Als je kleintje trekt een object uit de bovenste plank, zal het iets zacht zijn. Voor de oudere kinderen, zetten de commode in een multi-verdiepingen poppenhuis, met de planken als verdiepingen van het huis.

opslagruimte

Kijk rond uw huis en beslissen waar je extra opslagruimte nodig. Het is misschien het naaiatelier, ambachtelijke ruimte, opslag van gereedschap, studie of pantry zijn. Verander het uiterlijk van de commode, zodat het past in met zijn nieuwe omgeving en niet steken als een ontheemde meubel, op zoek naar een nieuwe woning. Verwijder pads en relingen en schilderen of vlekken op het oppervlak. Voeg decoratieve rechthoekige opbergmanden de planken om lade-achtige opslag items netjes en uit het zicht te houden bieden. Afhankelijk van de stijl, re-doel de tafel als een stereo stand, pantry planken of de tuin opslag.

Share This Post