Index / Huis / Ander venster Valance Styles

Share This Post

Huis

Ander venster Valance Styles

Als u op zoek bent naar een snelle manier om Spice up de look in elke kamer zonder dat veel, overweeg dan het toevoegen van een valletje aan uw ramen. Een volant loopt meestal naar beneden vanaf de bovenkant van je scherm van 14 tot 18 inch. Als u de

AdvertisementAls u op zoek bent naar een snelle manier om Spice up de look in elke kamer zonder dat veel, overweeg dan het toevoegen van een valletje aan uw ramen. Een volant loopt meestal naar beneden vanaf de bovenkant van je scherm van 14 tot 18 inch. Als u denkt dat een valletje zal goed zijn voor jou, dan is de tijd nemen om te overwegen hoe u uw ramen te kijken, want er zijn verschillende raam volant stijlen om uit te kiezen.

Sjaal

De klassieke sjaal volant is een eenvoudige manier om een ​​vleugje elegantie toe te voegen aan uw kamer met weinig werk vereist. Neem gewoon een lang stuk stof en plaats het midden van het over het midden van het gordijn staaf om het te dekken. Draperen de rest van de sjaal over uiteinden het gordijn staaf houdt de koof op zijn plaats en laat de "staarten" hangen onderaan de kanten van het venster. Fluff uit het midden van de koof als nodig is om een ​​klap langs de voorkant van het venster te maken.

Rod-Pocket

Een eenvoudige staaf-pocket volant kan een van de snelste manieren om het uiterlijk van een venster te veranderen. Of opgehangen aan een gordijnroede of veerstaaf, deze stijl valence bevestiging over de gehele staaf en creëert een aantal gelijkmatig verdeelde ruches langs de breedte van het venster. Hoe langer de koof, hoe ruches zal maken. Indien de koof en het raam dezelfde meting, dan zal de koof gewoon hangen vlak langs de breedte van het venster.

Tab-Top

Met een tab-top valletje je raam wordt behandeld in de dezelfde manier als een staaf-pocket valletje echter het gordijn staaf wordt nog steeds gezien. In plaats van een zoom in de top van de koof op de stang te verbergen, tabs genaaid aan de bovenkant lus over de staaf. Tab-top valletjes vaak geven een beetje extra stijl aan de volant en geven de mogelijkheid om te strikken of knoppen toe te voegen aan de bovenkant van de koof. U kunt een klein venster creativiteit door het aanbrengen van tabbladen om andere items toe te voegen, zoals een gewatteerde stuk, oude sjaals en zakdoeken.

flip Topper

Een meer gestileerde aanpak van een volant is de flip topper. Een grote dubbelzijdige rechthoek, de flip topper gordijnen over de gordijnroede, net als opknoping een handdoek op een bar. Door gebruik te maken van twee verschillende stoffen, die beide passen bij uw kamer inrichting, en niet het trekken van de uiteinden om een ​​gelijk niveau, een flip topper pronkt met een front stof, terwijl op hetzelfde moment geeft de achterkant stof. Knoppen of bogen kunnen aan de rand van de voorste structuur en secundaire toegevoegd.

Ballon

Voor een meer complexe volant stijl, de ballon volant zorgt voor een vol en gezwollen volant, die een venster met flair pronkt. Vaak grote-print gebloemde stoffen weer te geven evenals ballon valletjes. Kunststofringen gelijkmatig verdeeld over de achterrand van het weefsel worden samengebonden om de stof in intervallen trekken, waardoor volledig, ballonachtige coquilles te hangen.

Share This Post