Index / Gezondheid / Ammoniak Geur & uw lever of nieren

Share This Post

Gezondheid

Ammoniak Geur & uw lever of nieren

De geur van ammoniak - of, meer specifiek, urine - gemeen verschillende omstandigheden met betrekking tot de nieren en de lever. Het werken met een arts zal helpen beperken de mogelijkheden en komen tot een behandeling. symptomen Als patiënten benade

AdvertisementDe geur van ammoniak - of, meer specifiek, urine - gemeen verschillende omstandigheden met betrekking tot de nieren en de lever. Het werken met een arts zal helpen beperken de mogelijkheden en komen tot een behandeling.

symptomen

Als patiënten benaderen renale (nier) falen, kunnen ze beginnen ruikende urine. Douchen zal zeer tijdelijke verlichting bieden.

Mechanisme

Nieren normaal filter stikstofhoudende afval stoffen uit het bloed. Echter, als een nierfalen komt, deze afvalstoffen niet verwijderd te krijgen. Uiteindelijk zullen ze vertrekken door de huid - samen met de verklikker geur van urine.

possible diagnoses

Nier- ziekte die nierfalen veroorzaakt (IgA nefropathie, MPGN, polyscystic ziekte, etc.) kan een dergelijke geur te produceren.

leverziekte

Iets dergelijks gebeurt met lever- (lever) ziekten, zoals hepatische encefalopathie. De lever verwijdert vele andere gifstoffen uit de bloedstroom. Als de leverfunctie ernstig is verminderd, kan een ammoniak geur leiden omdat giftige stoffen zijn niet steeds naar behoren afgebroken.

Waarschuwing

Het belang van het krijgen van een arts kan niet genoeg benadrukt worden. Uw gezondheid is te belangrijk om spelletjes te spelen. Als u vermoedt dat u een nier- of leverziekte, bel uw arts onmiddellijk.

Share This Post