Index / Huis / Ammoniak Geur in een badkamer

Share This Post

Huis

Ammoniak Geur in een badkamer

Een ammoniak geur in de badkamer beledigt niet alleen je neus, maar het kan een ernstig probleem met de badkamer aan te geven. Het negeren van de geur alleen zal leiden tot het steeds erger, die de gezondheid en de veiligheid van iedereen die in het

Advertisement



Een ammoniak geur in de badkamer beledigt niet alleen je neus, maar het kan een ernstig probleem met de badkamer aan te geven. Het negeren van de geur alleen zal leiden tot het steeds erger, die de gezondheid en de veiligheid van iedereen die in het huis of het gebruik van de badkamer in gevaar kan brengen.

Gevarenzone

Terwijl de ammoniak geur in uw badkamer is waarschijnlijk niet alleen ammoniak, dat gevaarlijk om in te ademen is, nog steeds de geur kan een gevaar voor u of iemand anders in het huis vormen. De geur kan riool gassen die schadelijk zijn voor iedereen te inhaleren gedurende langere tijd. Riool gassen kunnen ook ontvlambaar zijn, wat leidt tot een mogelijke brand of explosiegevaar in het huis. Controleer het riool ventilatieopeningen op het dak om te zien of ze bevroren of geblokkeerd, omdat deze gassen kan leiden tot een back-up in het huis.

droge Trap

De val of de gebogen pijp in de bodem van de kom van een wc's, is ontworpen om riool gassen uit het huis te houden. De gebogen val houdt water in de pijp, het creëren van een barrière voor riool gassen. Wanneer je niet het toilet te gebruiken voor een lange tijd, zal de val uitdrogen. Hoe snel de val droogt is afhankelijk van de luchtvochtigheid in het huis. Met het water weg is, kan het riool gassen de badkamer in te voeren. U kunt dit voorkomen door te spoelen minder gebruikte toiletten periodiek om de val vol te houden.

Broken Seal

Een gebroken afdichting tussen de basis van het toilet en de badkamer vloer kan leiden tot riool gassen ontsnappen. De afdichting wordt gemaakt van een was die comprimeert ring tussen de onderkant van het toilet en een flens die verankert in grond en ondervloer de badkamer. Ofwel een deel van de zegel zal breken als het toilet niet goed genoeg is verankerd, waardoor het toilet om te rocken of te verplaatsen in elke richting. Het plaatsen van de wax ring, zodat de gebogen zijvlakken de flens en niet het toilet leidt ook tot lekkages. U kunt het een gebroken wax ring te herstellen door het verwijderen van het toilet, het afschrapen van de beschadigde ring en vervolgens installeren van een nieuwe ring. Om een ​​gebroken flens repareren, moet u een reparatie riem over de flens te verankeren.

riool organismen

Organismen die in het riool leven kan een weg door val van de wc's te vinden, vooral als het droogt uit voor een periode van tijd, en te gaan wonen in de kom. De organismen zullen wonen net onder de rand, door de patrijspoorten waar het water uit de tank uitmondt in de kom elke keer dat je flush. Het stromende water over de organismen kunnen zich wat stank. Een wc-borstel en toilet schoner zal niet de organismen te elimineren. Je moet een paar koppen bleekwater in het toilet van de overloop pijp, gelegen in de tank giet, voor de organismen en de geur te elimineren.

Share This Post