Index / Tuin / Ammoniak Geur in de muur na het regende

Share This Post

Tuin

Ammoniak Geur in de muur na het regende

Als uw huis leeftijden, zou je problemen zoals vreemde geuren en structurele schade die moeten worden aangepakt merken. Wanneer geuren van binnenuit afgesloten ruimten, zoals muren en plafonds, is het vaak moeilijk om de oorzaak te bepalen. Ammoniak-

AdvertisementAls uw huis leeftijden, zou je problemen zoals vreemde geuren en structurele schade die moeten worden aangepakt merken. Wanneer geuren van binnenuit afgesloten ruimten, zoals muren en plafonds, is het vaak moeilijk om de oorzaak te bepalen. Ammoniak-achtige geur hebben een verscheidenheid van oorzaken, zoals schimmelgroei, die uw huis kan beschadigen en leiden tot ernstige gezondheidsproblemen voor degenen die zijn blootgesteld aan schimmelsporen.

Oorzaken

Sterke geuren in uw huis soms een indicatie dat er een probleem met schimmel. Volgens de Federal Emergency Management Agency, schimmelgroei produceert een verscheidenheid aan geuren uit aards of muffe naar een vieze stank. Een ammoniak-achtige geur na een periode van regen kan worden veroorzaakt door schimmels. Water bevordert de groei van schimmels en geurtjes van schimmels zijn beter zichtbaar wanneer het gebied nat is. Als je schimmel geur in uw huis, moet u het in een keer te verwijderen om schade aan uw huis en nadelige gevolgen voor de gezondheid te voorkomen. Een andere mogelijke oorzaak van de ammoniak-achtige geur in uw huis is de kat urine. Normaal gesproken, kat urine heeft een zwakke ammoniakgeur. Katten die bacteriƫle infecties te produceren in het algemeen een sterkere ammoniak-achtige geur. Als u katten in uw huis hebt, is het mogelijk hun urine in de buurt van plinten of onder meubilair zouden kunnen worden waardoor de geur in uw huis.

Diagnose

Onderzoek uw muren om te bepalen of u schimmelgroei. Schimmel kan worden verborgen onder behang en verf, dus het kan moeilijk te diagnosticeren zijn. Schimmel lijkt op vlekken in groen, zwart of grijs verspreid over het oppervlak het groeit op te schilderen. Als schimmelgroei aanwezig is, kan de gipsplaten worden beschadigd als gevolg schimmel verteert materialen zoals hout en gipsplaten naarmate de tijd vordert. Muren met water vlekken hebben vaak schimmelgroei, omdat vocht nodig is om schimmelsporen te ontkiemen. Als schimmel niet aanwezig is, kan de geur worden veroorzaakt door katten wonen in uw huis. Zoek uw plinten en tapijten voor urinevlekken om te bepalen of dit de oorzaak is van de geur.

effecten

Schimmelgroei belangrijk genoeg om te veroorzaken een merkbare vieze geur kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Mensen met een langdurige blootstelling aan schimmel sporen kunnen ademhalingsproblemen of beginnen met piepende ademhaling. Patiƫnten met bestaande ademhalingsaandoeningen zoals astma kan ernstiger symptomen en een toename van de frequentie van astma-aanvallen. Uw huis kan ook worden beschadigd door schimmelvorming en vereisen dure reparaties. Als de kat urine wordt veroorzaakt door een sterke ammoniak geur in uw huis, is het het beste te hebben uw kat door een dierenarts onderzocht om te zorgen dat er geen onderliggende infecties zijn de oorzaak van de vieze geur.

Oplossingen

Huiseigenaren die schimmel ergens moet het zo snel mogelijk te verwijderen te vinden. FEMA adviseert huiseigenaren groei van meer dan 25 vierkante voet verwijderd door een schimmel sanering specialist. Als het gebied van schimmelgroei is vrij klein, kunt u deze weg te schrobben met vloeibaar afwasmiddel en water. Chloor en water kan worden gebruikt als uw muur zwaar is bevlekt met schimmel. Droog het gebied grondig na het verwijderen van de mal. Nadat de mal is gegaan, moet u de bron van vocht vast te stellen en te repareren om schimmel te houden terug te keren. Meest schimmel op binnenmuren wordt veroorzaakt door lekkages in het dak. Als de beschimmelde gebied beslaat het grootste deel van de muur, kan het worden veroorzaakt door overmatig vocht in uw huis. U kunt de luchtvochtigheid te verlagen door het installeren van ventilatoren in uw badkamers en keukens. Het runnen van een ontvochtiger tijdens de hete, vochtige zomer houdt ook de luchtvochtigheid bij normale range.

Share This Post