Index / Bedrijf / American Rugby Player Salarissen

Share This Post

Bedrijf

American Rugby Player Salarissen

Rugby is een sport van Britse afkomst, zoals voetbal, en heeft een uniek en divers fanbase. De liefhebbers van de sport en zijn goed in het kan een fatsoenlijk leven te spelen rugby te maken, maar de locatie heeft veel te maken met het krijgen van go

AdvertisementRugby is een sport van Britse afkomst, zoals voetbal, en heeft een uniek en divers fanbase. De liefhebbers van de sport en zijn goed in het kan een fatsoenlijk leven te spelen rugby te maken, maar de locatie heeft veel te maken met het krijgen van goed betaald. Helaas voor rugby spelers in de VS wonen, salarissen zijn hier vrijwel onbestaande, en de eventuele vergoeding die wel bestaat is veel lager dan de salarissen die door rugbyspelers in veel andere delen van de wereld.

Rugby en College

In Amerika zijn de meeste middelbare scholieren hebben een keuze aan populaire sporten, zoals tennis, basketbal, honkbal, zwemmen en voetballen, maar rugby is over het algemeen niet een school gesponsorde sport, dus kinderen hebben vaak geen kennis te maken totdat college. Veel grote hogescholen in het hele land hebben rugby teams, en sommige, zoals de Universiteit van Californië, neem rugby heel serieus. Dit zijn de soorten van de colleges dat jonge Amerikanen moeten gaan als ze willen de sport professioneel na te streven en hebben de mogelijkheid om betaald te krijgen voor het.

American Interest in Rugby

Rugby is een van de meest bekende sporten in de wereld. Sterker nog, het behoort rechts onder voetbal in de wereldwijde populariteit. Hoewel het is razend populair in andere delen van de wereld, het is lang niet zo populair in Amerika. Gezien het feit dat rugby is het fundament van American football, de sport gebrek aan populariteit is intrigerend. Helaas is de "salaris" door de Amerikaanse rugbyspelers ontvangen weerspiegelen meestal is dit gebrek aan belangstelling. Om botweg te zeggen, weet de Amerikaanse rugbyspelers niet veel van een salaris te maken.

Kosten om Rugby spelen in Amerika

Vanwege het gebrek aan belangstelling van de meeste Amerikanen, het spelen van rugby buiten college kan moeilijk zijn voor serieuze spelers. Bijvoorbeeld die geselecteerd om te spelen op de Amerikaanse nationale rugbyteam zijn enkele van de beste rugby spelers in het land, maar ook zij hebben een andere baan te behouden tijdens het spelen voor het team. Het enige dat de Amerikaanse rugby spelers kunnen verwachten te worden betaald op het professionele niveau is een minimale per diem dat hun weg kosten kunnen dekken. Daarom moeten zij extra bronnen van inkomsten om hun dagelijkse kosten van levensonderhoud, ziektekostenverzekering dekking en bouwen hun pensioen fondsen te vinden.

International Rugby Salarissen

Het goede nieuws is dat rugby is een zeer populaire sport in andere landen dan de Verenigde Staten. Hoewel Amerikaanse rugbyspelers niet worden betaald salarissen te spelen (of trein), een groot aantal landen in Europa en andere delen van de wereld te betalen salarissen die kunnen variëren van $ 65.000 per jaar tot meer dan $ 200.000 per jaar, als gevolg van de grote hoeveelheid internationale belangstelling voor de sport. Daarom, als u wilt een betaalde carrière spelen rugby, zult u waarschijnlijk nodig om buiten te verplaatsen van de Verenigde Staten te doen.

Share This Post