Index / Elektronica / Amazon's Fire Phone Shocker: Nu $ 199, Unlocked

Share This Post

Elektronica

Amazon's Fire Phone Shocker: Nu $ 199, Unlocked

Niet alles Amazon raakt (of maakt) verandert in goud. Wees getuige van de Fire Phone, die debuteerde in juli beslist gemengde beoordelingen. Hoewel Amazon's eerste smartphone bood een aantal unieke eigenschappen en een volledig jaar van de Prime, wer

AdvertisementNiet alles Amazon raakt (of maakt) verandert in goud.

Wees getuige van de Fire Phone, die debuteerde in juli beslist gemengde beoordelingen. Hoewel Amazon's eerste smartphone bood een aantal unieke eigenschappen en een volledig jaar van de Prime, werd het bedrijf naar verluidt vertrokken met maar liefst $ 83.000.000 ter waarde van onverkochte eenheden.

Dus vorige week, Amazon deed wat Amazon het beste kan: gesneden prijzen. U kunt nu kopen Fire Phone de (GSM, 32GB) ontsloten voor $ 199 verzonden. Dat is af van het oorspronkelijke ontgrendeld prijs van $ 650 en de meer recente $ 449. Heck, Amazon oorspronkelijk verkocht het Vuur Phone voor $ 199 met een tweejarig AT & T contract. Nu dat hetzelfde geld koopt het contract-vrij.

puur bekeken in een vacuüm, dat is een goede deal. The Fire sport een 4,7-inch display, net als Apple's iPhone 6 (de ontgrendelde 32GB versie van wat zou je $ 749 run). Het draait op GSM-netwerken, zodat u kunt nemen om AT & T, T-Mobile of een aantal contract-vrije ladingsdragers. En het omvat de eerder genoemde Prime abonnement, een $ 99 waarde op zich.

Ah, maar dit is geen vacuum. naaste concurrent The Fire is Motorola's 2e generatie Moto G, een $ 179,99 Android-telefoon die ook is ontgrendeld. Het heeft een groter scherm (5 inch) en uitbreidbare opslag, maar het komt met slechts 8GB uit de poort. Nog belangrijker, althans voor sommige gebruikers, de G loopt pure Android, terwijl de Vuur Phone vertrouwt op zwaar modded versie van Amazon's (hetzelfde als Kindle Fire tablets van Amazon). Als u de zorg over de toegang tot Google Play, is dit niet de telefoon voor je.Natuurlijk, het is de diepe integratie met het ecosysteem van Amazon, dat is precies het punt van het Vuur. De grote namen apps, de muziek, de films, de Mayday live-tech support - ze zijn er allemaal, alle on-demand op een manier die zowel comfortabel en vertrouwd voor iedereen die reeds met behulp van een Fire tablet. Wat meer is, het Vuur is een 4G-telefoon, terwijl de Moto G tops uit op 3G.

Dus hier is de vraag: Is het tijd om de Fire Phone te heroverwegen? Heeft een veel lagere prijs het gemakkelijker maken om een ​​aantal van haar tekortkomingen vergeven? Ongeveer twee maanden geleden, vroeg PC Mag's John C. Dvorak "wat is er mis met de Amazon Fire Phone," en vatte zijn antwoord in één woord: "alles." Als u van mening dat, is er geen prijs dat dit model de moeite waard bezitten zou maken .

Mijn advies: Kijk naar de reviews 150-plus gebruiker, die afkomstig zijn van mensen die het vuur door middel van real-world stappen hebben gezet, en die gemiddeld naar 3,7 sterren van 5. Interessant is dat een groot deel van de echt negatieve beoordelingen van gebruikers het is ongelukkig beperkt tot AT & T, dat niet meer het geval. De klachten die er echt toe doen: trage prestaties en zo-zo levensduur van de batterij.

Maar zoals ik al zei, een lage prijs maakt het gemakkelijker om dat soort dingen te vergeven. Is dit laag genoeg? Deel uw gedachten in de comments!

Share This Post