Index / tech / Amazon Kindle Low-batterij Probleem

Share This Post

tech

Amazon Kindle Low-batterij Probleem

De Kindle kan lopen in een reeks van verschillende problemen wanneer de batterij bijna leeg is. Uw Kindle batterij gaat bijna 10 dagen met de draadloze ingeschakeld en tot twee maanden met de draadloze uitgeschakeld. Problemen met de batterij kan het

AdvertisementDe Kindle kan lopen in een reeks van verschillende problemen wanneer de batterij bijna leeg is. Uw Kindle batterij gaat bijna 10 dagen met de draadloze ingeschakeld en tot twee maanden met de draadloze uitgeschakeld. Problemen met de batterij kan het apparaat bevriezen, problemen met de verbinding, en algemene kosten problemen veroorzaken.

bevriezing problemen

Als uw apparaat is bevroren - worden niet meer reageert - een veel voorkomende oorzaak is dat uw batterij is te laag. Sluit uw Kindle op een stroombron en geef het tijd om op te laden voordat u een reactie van uw apparaat te krijgen. Na het opladen, als uw Kindle nog steeds niet reageert, schuift en houd je uit-knop gedurende 20 seconden ingedrukt om het apparaat te resetten. Problemen met het scherm niet draaiende kan ook te wijten aan een lage batterij. In de toekomst te voorkomen dat het verhuren van uw batterij run te laag; je hoeft niet om de batterij van de Kindle uitlekken voordat het opladen.

Problemen met de aansluiting

Uw Kindle kan geen verbinding maken met Amazon.com's 3G-netwerk als de acculading te laag is uitgevoerd, zoals het verbinden met een draadloos netwerk maakt gebruik van meer energie. Het verlaten van de draadloze ingeschakeld kunt uw batterij veroorzaken sneller leeg als zwak de verbinding; een zwak signaal zorgt ervoor dat de Kindle te blijven zoeken en opnieuw aansluiten op het netwerk, toegang tot nog meer stroom dan draadloos meestal doet.

Charge Problemen

Een aanhoudend lage kosten of gebrek aan levensduur van de batterij kan worden toegeschreven aan niet lang genoeg opgeladen, of niet genoeg stroom tijdens het opladen. Bij het inpluggen van uw Kindle in de leiding, ervoor te zorgen dat het lampje geel is geworden en, indien mogelijk, laat het opladen tot het groen wordt. Als het opladen terwijl deze is aangesloten op uw computer, moet u de Kindle uit te werpen voordat het begint het opladen. De batterij-indicator in de rechterbovenhoek van het scherm Kindle zal een bliksemschicht om aan te geven dat het wordt opgeladen. Heeft een hub of randapparaat niet gebruiken om de Kindle te sluiten, omdat het genoeg kracht om uw apparaat op te laden niet kan krijgen. Probeer het opnieuw instellen van de Kindle door te schuiven en het houden van de uit-knop 20 seconden. Als de batterij niet wordt opgeladen of de indicator niet gaat branden, probeert u het apparaat naar een andere voedingsbron. U kan ook nodig zijn om een ​​nieuwe USB-kabel proberen.

file Problemen

Als u de Kindle veel e-books heeft verzonden, hetzij via USB of van de Kindle e-mailadres, kan de batterij sneller, terwijl de belasting boeken worden afgetapt en geïndexeerd. Terwijl uw batterij bijna leeg is, mag u geen persoonlijke bestanden gemaild naar de Kindle te ontvangen, als gevolg van problemen het verbinden met draadloze terwijl de batterij bijna leeg is.

Share This Post