Index / Huis / Alternatieven voor Pool herbepleisteren

Share This Post

Huis

Alternatieven voor Pool herbepleisteren

Standaard wit pleister is vaak de goedkoopste optie voor resurfacing een zwembad, maar er zijn alternatieven die gemakkelijker te onderhouden, minder gevoelig voor vlekken en langduriger zijn. Kwarts, tegels, glasvezel, grind en stenen oppervlakken z

AdvertisementStandaard wit pleister is vaak de goedkoopste optie voor resurfacing een zwembad, maar er zijn alternatieven die gemakkelijker te onderhouden, minder gevoelig voor vlekken en langduriger zijn. Kwarts, tegels, glasvezel, grind en stenen oppervlakken zijn enkele van de meer populaire mogelijkheden van zwembad resurfacing aannemers. Om te bepalen wat goed voor u is, overweeg dan de kosten, duurzaamheid, hoe ze eruit zien met uw zwembad verlichting, en vereist onderhoud.

Kwarts

Quartz afwerkingen zijn populair vanwege hun visuele aantrekkingskracht en duurzaamheid. Gewoonlijk bestaat uit witte cement gemengd met een hoog percentage van kwarts, deze afwerkingen langer (tussen 12 en 15 jaar) dan standaard pleister (ongeveer 7 jaar) Volgens Arizona pool remodelers CDC zwembaden Inc. Ze zijn ook beter bestand tegen wisselende chemische conditie. En ze komen in vele verschillende kleuren - van levendige blues tot meer subtiele tinten, zoals beige of pruimen. Hun bonte oppervlak verbergt opgeloste minerale vlekken en andere cosmetische vlekken terwijl het geven van water het uiterlijk van een lagune, de oceaan of andere natuurlijke water lichaam.

Stone en Pebble

Kiezel en steen afwerking kan een pool geven een meer natuurlijke look. Net als kwarts, deze afwerkingen zijn eigenlijk gips met aggregaat gemengd. En net als kwarts, de toevoeging van aggregaat maakt de finish duurzamer en vlekbestendig. Pebble afwerkingen kunnen ruw zijn en de kosten twee keer zoveel als gips, maar ze vaak meer dan tussen de 15 en 20 jaar duren, volgens een verbouwing gids door CDC Pools Inc. Deze afwerking mengt goed met rockscapes of aangelegde omgevingen. Omdat het steenmateriaal gebruikt in deze afwerkingen chemisch inert is, is niet zo waarschijnlijk reageren met de zwembadchemicaliën.

Tegel

Hoewel de meeste zwembad remodeling aannemers overwegen tegel het beste zwembad finish in de lange termijn, het is vrij duur om te installeren. De kosten houdt veel consumenten van deze optie te kiezen. Maar het is goedkoper als je bedenkt dat tegeloppervlak waarschijnlijk zal duren voor vele decennia. Tegel, zowel glas en keramiek, is meestal onderhoudsvrij, behalve voor het reinigen en af ​​en toe behoefte aan re-grouting. Het maakt niet schilderen, zuur behandelingen of andere agressieve schoonmaakmiddelen methoden die worden gebruikt met gips nodig. Tegel is ook glad, heeft onbeperkte kleuren en vertoont weerstand tegen barre weersomstandigheden of chemicaliën.

Glasvezel

Glasvezel oppervlakten variëren in duurzaamheid, maar als de juiste wijze worden geïnstalleerd en onderhouden, kunnen ze tientallen jaren duren, volgens Royal Polyester zwembaden Inc., een landelijk installateur. Toch kunnen sommige van lage kwaliteit glasvezel oppervlakken hoeven overspuiten om de vier jaar, volgens toppoolbuilders.com, een website die informatie geeft over de verschillende zwembad resurfacing aannemers. Glasvezel is meestal goedkoop in vergelijking met andere opties. Het is makkelijker schoon te maken dan gips, maar de installatie kan lastig zijn, aldus toppoolbuilders.com. Bij ondeskundig gebruik kan het niet houden aan de ondergrond van het zwembad. Een glasvezel oppervlak heeft een heldere, witte afwerking, maar herhaalde invriezen en ontdooien cycli kunnen leiden tot het gedelamineerde en verkleuren.

Share This Post