Index / Bedrijf / Alternatieven voor Amazon Affiliates

Share This Post

Bedrijf

Alternatieven voor Amazon Affiliates

Online retailer Amazon.com laat bloggers en website-eigenaren te verdienen winst door reclame boeken, dvd's en andere producten via haar programma Amazon Associate's. Als een Amazon Associate partner, verdien je tot 15 procent van de verkoopprijs voo

AdvertisementOnline retailer Amazon.com laat bloggers en website-eigenaren te verdienen winst door reclame boeken, dvd's en andere producten via haar programma Amazon Associate's. Als een Amazon Associate partner, verdien je tot 15 procent van de verkoopprijs voor punt gekocht door Amazon.com klanten die doorverwijslink te gebruiken. Als u niet in staat om een ​​Amazon Associate geworden zijn of wilt u uw inkomsten uit te breiden potentieel, kunt u deelnemen aan andere soortgelijke affiliate programma's door middel van online adverteerders, retailers en distributeurs.

Google Affiliate Network

Zoals Amazon Associates, Google Affiliate Network (google.com/ads/affiliatenetwork) beloont bloggers met een percentage van de verkoop van producten. Google Affiliate Network brengt u met adverteerders waarvan de producten en diensten zijn voor uw doelgroep. Het percentage van de provisie u verdienen op elke verkoop hangt af van wat adverteerders waarmee je werkt. Beste voor bloggers of website bouwers met een niche publiek, dit affiliate programma geeft u toegang tot exclusieve marketing mogelijkheden. Als u deel wilt uitmaken van het netwerk, zorg ervoor dat u voldoet aan Google Affiliate de kwaliteit van de inhoud en de blog verkeer normen voor het invullen van een online applicatie.

Barnes and Noble Affiliates

Barnes and Noble (bn.com), de top boekhandelaar merk in de Verenigde Staten vanaf 2010, exploiteert een programma via Google Affiliate Network die vergelijkbaar is met Amazon Associates. Zoals Amazon.com, Barnes and Noble verkoopt voornamelijk mediaproducten zoals boeken, e-boeken, dvd's en muziek. U verdient 6 procent commissie op de aankopen gemaakt door elke klant die u verwijst. U kunt een affiliate met Barnes and Noble geworden door het toepassen van te treden tot de Google Affiliate Network of het aanmelden voor Google AdSense, een programma dat u betaalt elke keer dat een klant klikt op een advertentie gepubliceerd op uw website.

Commission Junction

Junction (cj.com) van de Commissie helpt bloggers en andere content-uitgevers te ontwikkelen partnerships met top-tier adverteerders. Wanneer u lid worden van de Commission Junction netwerk, genaamd de CJ Marketplace, verdient u commissie op elke verkoop of leid je het genereren van een adverteerder. Adverteerders afhankelijk van de commissie percentage aangeboden aan uitgevers. De CJ Marketplace publiceert de prestatie statistieken voor adverteerders en hun affiliate uitgevers om ervoor te zorgen dat je de juiste manier worden gecompenseerd. Best presterende uitgevers in de CJ Marketplace kunnen lid worden van CJ Performer, een programma dat u voorziet van een accountmanager, technische ondersteuning en aangepaste transactie feeds.

ShareASale

ShareASale kunt u aan te melden te bevorderen en te adverteren met een breed scala van producten van ambachtelijke geschenken aan boeken om huishoudelijk gereedschap. Elke ShareASale handelaar bepaalt de snelheid van de commissie verdiend door genoemde verkopen of leads. Terwijl de meeste handelaren belonen filialen alleen voor de verkoop, sommige ShareASale handelaren betaalt u ook een kleine vergoeding voor elke klik op de advertenties en links vermeld op uw pagina. Om een ​​ShareASale affiliate te worden, moet u een geldig website-adres en een goede kwaliteit van de inhoud vrij van volwassen thema's of haat berichten.

Share This Post