Index / tech / Als ik mijn Samsung SIM-kaart in mijn iPhone, het zal werken?

Share This Post

tech

Als ik mijn Samsung SIM-kaart in mijn iPhone, het zal werken?

U kunt een SIM-kaart van een Samsung telefoon plaatst in een Apple iPhone om het apparaat te gebruiken met uw bestaande service-account. Als je AT & T momenteel gebruiken met uw Samsung-telefoon, het plaatsen van de SIM-kaart in een iPhone genereert

Advertisement

U kunt een SIM-kaart van een Samsung telefoon plaatst in een Apple iPhone om het apparaat te gebruiken met uw bestaande service-account. Als je AT & T momenteel gebruiken met uw Samsung-telefoon, het plaatsen van de SIM-kaart in een iPhone genereert diensten. Als je de Samsung telefoon te gebruiken met een andere vervoerder, aan de andere kant, de SIM-kaart werkt alleen in ontgrendeld, of "jailbroken", iPhones.

Wat je nodig hebt

Paperclip

Houd de "Thuis" en "Lock" toetsen op hetzelfde moment om de iPhone uit te schakelen. Plaats het uiteinde van een paperclip in het gaatje naast de SIM-kaart lade, gelegen op de top van de iPhone 3G en oudere modellen, en aan de rechterkant van de iPhone 4.

Pop uit de huidige SIM-kaart - als er één - plaats dan de Samsung SIM-kaart in de SIM-lade, gezicht naar beneden. Als u een iPhone 4 te gebruiken, slechts een kleine "microSIM" werkt in het apparaat, dus als je Samsung-telefoon maakt gebruik van een standaard formaat SIM, zal het niet werken.

Plaats de SIM-lade en de macht van de iPhone weer in. Als een netwerknaam in de linkerbovenhoek van het scherm verschijnt, kunt u de iPhone met de Samsung SIM-kaart te gebruiken.

Hints

Als uw iPhone is niet al jailbroken - als je de Samsung SIM-kaart en het werkt niet, is de iPhone nog steeds op slot - niet proberen om de telefoon zelf, die uw Apple garantie vervalt ontgrendelen.

Share This Post