Index / Persoonlijke financiën / Als ik Maandelijks betaal op een medische factuur Kan Ze Draai het over aan een incassobureau?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Als ik Maandelijks betaal op een medische factuur Kan Ze Draai het over aan een incassobureau?

Wanneer een persoon ondergaat medische behandeling, zal hij vaak toekomen aanzienlijke kosten. Deze facturen lijken op alle andere schulden in dat de medische zorgverlener heeft een wettelijk recht op de betaling te ontvangen op hen. Als een ex-patië

Advertisement

Wanneer een persoon ondergaat medische behandeling, zal hij vaak toekomen aanzienlijke kosten. Deze facturen lijken op alle andere schulden in dat de medische zorgverlener heeft een wettelijk recht op de betaling te ontvangen op hen. Als een ex-patiënt niet zijn rekeningen niet betaalt, de medische hulpverlener heeft het recht om de betaling te zoeken via een aantal verschillende manieren, onder meer door het gebruik van een incassobureau. Echter, kan dit bureau de factuur betalingsvoorwaarden niet veranderen.

medische Rekeningen

Medische kosten in de vorm van een contract tussen de medische zorgverlener en de patiënt. Onder dit contract, in ruil voor de medische zorg, de patiënt is verplicht om de aanbieder te betalen een bepaalde hoeveelheid geld. Dit contract bepaalt ook wanneer dit geld moet worden betaald. Terwijl sommige medische zorgverleners onmiddellijke voldoening, anderen laten de patiënt over te betalen een langere periode.

Incassobureaus

Als een persoon niet in slaagt om zijn rekeningen op tijd betaalt, kan de medische zorgverlener kiezen om zijn schuld over te dragen aan een incassobureau. Deze collectie bureau heeft alle rechten van de oorspronkelijke medische zorgverlener met betrekking tot het zoeken naar de betaling van de schuld. De schuldenaar is verplicht ofwel onmiddellijke betaling aan het incassobureau of werken een alternatieve betaling plan.

Maandelijkse betalingen

Sommige medische zorgverleners zal toestaan ​​dat een persoon die deze maand verschuldigd te betalen in termijnen, zoals door middel van maandelijkse betalingen. Echter, een persoon u belt betaalt alleen op deze manier als de medische zorgverlener gaat akkoord met het. Zelfs als een persoon niet kan veroorloven om zijn medische rekeningen te betalen in een betaling, de medische hulpverlener heeft nog steeds het recht om betaling te eisen volgens het contract.

lopende overeenkomsten

Als een persoon heeft uitgewerkt een betaling plan met zijn medische zorgverlener waar hij maakt maandelijkse betalingen op de schuld, de medische hulpverlener heeft nog steeds het recht om de schuld over te dragen aan een partij te willen, met inbegrip van incassobureaus. Echter, de verkoop van de schuld niet het incassobureau het recht om de voorwaarden van de huidige betaling van plan te wijzigen zolang dit plan is schriftelijk verlenen. Dit betekent dat het incassobureau moeten zich houden aan de maandelijkse betaling schema.

Share This Post