Index / Wensen en Feesten / Alle Decoraties u nodig voor een mooie Thanksgiving

Share This Post

Wensen en Feesten

Alle Decoraties u nodig voor een mooie Thanksgiving

Breek uw favoriete stretchy broek, omdat de tijd om jezelf kloof op alle dingen comfort food is op ons. Maar voordat je gaan zitten om Thanksgiving diner met uw dierbaren, kun je beter zorgen dat uw plaats is uitnodigend. Maak uw tafel het ongegeneer

Advertisement

Breek uw favoriete stretchy broek, omdat de tijd om jezelf kloof op alle dingen comfort food is op ons. Maar voordat je gaan zitten om Thanksgiving diner met uw dierbaren, kun je beter zorgen dat uw plaats is uitnodigend. Maak uw tafel het ongegeneerde brandpunt van de gelegenheid met decoraties u kunt voltooien in de dagen voorafgaand aan het feest. Van een rustieke tafelloper gemaakt van bladeren vallen, tot moderne placemats aanbeden met vakantie passende woorden, om een ​​kalkoen-vormige middelpunt gemaakt op basis van verse bloemen, zullen deze ideeën van de krijtlijnen voor uw festiviteiten. In feite, zal uw huis zo goed uit als je klaar bent, dan heb je hunkert naar een goed etentje lang na Thanksgiving is voorbij.

Maak een Feestelijke Floral Centerpiece

Verkleed je tafel met een moderne Turkije middenstuk dat is leuk en feestelijk. Een stuk steekschuim geweekt in water is de perfecte uitvalsbasis voor uw middelpunt, want het zal ervoor zorgen dat al uw bloemen gehydrateerd te blijven. Het laatste wat je wilt is een uitgedroogde kalkoen op Thanksgiving - zelfs als het is gemaakt van bloemen!

Breng mooie herfstbladeren Straight aan uw tafel

Maak een wandeling buiten en verzamel zoveel afgevallen bladeren als je kunt vinden (neem een ​​zak, moet je ongeveer 100). Met een beetje lijm en een strook van jute, kunt u deze omzetten in een loper die een natuurlijke tintje zal toevoegen aan uw elegante tablescape.

Wrap Up the Small Details Met Gouden Draad

De kleine details, zoals deze draad servetringen, kan een lange weg in het maken van uw tafel kijken gepolijst gaan. Wikkel de gouden draad rond een stuk PVC pijp zodat elke servetring is dezelfde grootte. U kunt zweep een tiental van deze in minder dan een uur, en je zult in staat zijn om ze uit wanneer je verwacht bedrijf te trekken.

Maak de jute placemats voor een direct Cool Vibe

Houd een ongedwongen sfeer rond de tafel deze Thanksgiving met een no-sew jute placemats. Sandwich de ruwe randen van de jute tussen stukken lint, zodat ze niet rafelen, en zet het lint met plakvlieseline tape. Voeg een ander woord voor elke placemat met behulp van letter stencils voor een gepersonaliseerde aanraking.

Maak indruk op uw gasten met een Triple-Duty Centerpiece

Maak een middenstuk dat een paar trucjes achter de hand heeft en u zult uw familie verbazen met zijn magische 3-in-1-mogelijkheden. Naast het feit dat een mooi punt, worden de vetplanten individueel gepot - zodat u ze gemakkelijk kunt doorgeven als feestartikelen - en er is zelfs een stapel verborgen containers voor restjes. Uw dierbaren zullen u dankbaar zijn als ze uw heerlijke maaltijd opnieuw eten bent op Black Friday.

Gedroogde Citrus Decorations Je hoeft nooit te nemen

Zet dat extra citrus opknoping in uw keuken om goed gebruik deze Thanksgiving. Snij een sinaasappel, citroen en limoen en langzaam uitdrogen van de plakjes in een warme oven. Regelen de mooie droge plakken rond de basis van een pilaar kaars of gooi ze in een kom met een paar druppels etherische oliën. Het beste deel over deze decoraties? Ze zullen nog steeds ziet er geweldig uit tot ver in 2017.

Transformeer Boring Borden met bladgoud Paint

Geef een gewone set van gebruiksvoorwerpen een make-over met een paar jassen van bladgoud, en uw tafel zal gaan van drab naar fab in geen tijd. Na het bladgoud is opgedroogd, verzegelt het met de vaatwasser decoupage. Nu kun je Thanksgiving-diner serveren met stijl.

Jazz Up Plain Pinecones voor nagenoeg vrij Decor

Soms is de beste decoraties zijn gratis, en dit project is geen uitzondering. Ga naar buiten en het verzamelen van een dozijn dennenappels, kom dan terug en jazz ze met glitter. Of u nu de hele dennenappel in glitters bedekken of houd het subtiel, zal dit zeker een van de gemakkelijkste projecten op je to-do lijst.

Geef de professionele bloemisten een run voor hun geld

Laat je innerlijke bloemist bloei en een prachtig arrangement met supermarkt bloemen. Vasthouden aan een monochroom kleurenschema en de groep soortgelijke bloemen samen voor een ongerepte, professionele uitstraling. Zorg ervoor dat u dagelijks veranderen het water om je bloemen blijven kijken hun best.

Houd uw gasten lachen met een Wacky Pet van Turkije

Zodra de kalkoen in de oven en de tafel is ingesteld, neem een ​​paar minuten om jezelf klaar voor het diner te krijgen. Greet uw gasten in deze hilarische kalkoen hoed en stel een luchtige toon voor de rest van de dag. Immers, je bent wat je eet!

Share This Post