Index / Hobby's, Games & Toys / Algemeen Raffle Ticket Rules

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Algemeen Raffle Ticket Rules

Of het nu een familiereünie, een softbal spel of een verjaardagsfeestje, een geweldige manier om plezier toe te voegen aan een grote groep bijeenkomst is een loterij. Het is een eenvoudige wedstrijd van het toeval, die slechts een paar richtlijnen. A

AdvertisementOf het nu een familiereünie, een softbal spel of een verjaardagsfeestje, een geweldige manier om plezier toe te voegen aan een grote groep bijeenkomst is een loterij. Het is een eenvoudige wedstrijd van het toeval, die slechts een paar richtlijnen. Alles wat je nodig hebt is een dubbele rol van tickets en betalende deelnemers.

Functie

Een loterij functioneert als een fundraiser, en een spel. Wanneer een loterij deelnemer betaalt u voor een ticket, scheur de twee identieke kaartjes van de dubbele rol. Als je ze te scheuren van de rol, ze worden nog steeds met elkaar verbonden. Ze scheiden, met een eenvoudige rip, en geef een ticket aan de koper, en houden de overige voor jezelf. Geven de koper het ticket met de tekst 'houden deze kortingsbon.' Het getal van zes cijfers op beide tickets is identiek, dus als je zijn nummer te halen in de loterij tekening, zal hij weten of hij heeft gewonnen door te kijken naar zijn eigen nummer.

Tijdsspanne

Het tijdschema van de loterij tekening berust volledig op de persoon die de verkoop van de loten. Als de tickets worden verkocht voor een evenement vindt plaats in de toekomst, vergeet niet om het ticket houders vertellen om hun tickets te houden tot het moment van de verloting.

Kenmerken

Een goede loterij heeft twee locaties: een gebied waar alle kaarten zijn in een grote zak of container, en een aangrenzend gebied waar veel mensen houden hun eigen raffle ticket voor zichzelf. Zorg ervoor dat elke loterij ticket dat wordt gehouden in het publiek heeft zijn wedstrijd in de container. Dat wil zeggen, houden de wedstrijd eerlijk door geen tickets te verliezen.

Grootte

Een dubbele rol van loten bevat gewoonlijk ongeveer 2000 tickets. Als uw partij groter is dan 2000, zorg ervoor dat je genoeg dubbele rollen om iedereen te voorzien van een ticket die men wil.

overwegingen

Toen het tijd om te bellen uit de winnaars van uw loterij komt, maken dat iedereen die een loterij ticket wilde er een. Zodra al uw loten in uw zak of container, is het tijd om de winnaars te kiezen. De regel is om uit te roepen het nummer van het ticket dat je willekeurig plukken. Om een ​​prijs te claimen, moet de persoon met de bijbehorende ticket haar bijpassende ticket presenteren aan degene die je geplukt. Zodra de winnaar overeenkomt tickets met u en verzamelt haar prijs, de verloting is voltooid en u hebt een loterij uitgevoerd.

misvattingen

Sommige uiterst conservatieve groepen hebben een loterij beschouwd als een vorm van gokken zijn. Integendeel, zou een loterij altijd een charitatieve organisatie die eraan verbonden zijn. Dus wanneer u betaalt voor een ticket, je niet per se verwacht bent om te winnen. De loterij geld zal gaan allemaal naar een oorzaak, en de toegevoegde leuke is dat sommige nummers kleinere prijzen zal winnen.

voordelen

Er zijn twee voordelen in een loterij. Ten eerste zal de loterij geld te helpen een soort van grotere zaak. Ten tweede, een loterij is een leuk spel van het toeval. Zodra alle van de loterij tickets zijn gekocht, zijn een paar gelukkige nummers willekeurig gekozen. De abonnees krijgen een prijs.

Share This Post