Index / wettelijk / Alaska Homestead Law

Share This Post

wettelijk

Alaska Homestead Law

Ontwikkeling van de landbouw op federaal land aan te moedigen, Congres de Homestead Act in 1862. De wetgeving bood vrij land om mensen die bereid zijn om van te leven en te cultiveren het. Hoewel de Verenigde Staten Alaska gekocht van Rusland in 1867

AdvertisementOntwikkeling van de landbouw op federaal land aan te moedigen, Congres de Homestead Act in 1862. De wetgeving bood vrij land om mensen die bereid zijn om van te leven en te cultiveren het. Hoewel de Verenigde Staten Alaska gekocht van Rusland in 1867, leverde homesteading in de staat pas in 1898, en eindigde 88 jaar later, in 1986. Hoewel deze grootste staat heeft niet langer een homesteading programma, het biedt een aantal van haar gronden voor verkoop via twee programma's.

Staat Land Sales

Alaska ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen houdt toezicht op de verkoop van de staat gronden voor het publiek. Pakketten - al ondervraagde of onderverdeeld - worden geveild via verzegeld bod, waarbij de hoogste bieder het ontvangen van het areaal als het winnende bod is boven taxatiewaarde van de deelstaat. Als er geen bieder biedt meer dan het land van de getaxeerde waarde op de veiling, wordt het beschikbaar voor verkoop bij de getaxeerde waarde. De kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn en hebben in Alaska gewoond voor een minimum van één jaar.

Remote Recreational Cabin Site Program

Alaska's remote recreatieve cabin website programma is enigszins in de geest van de hoeve wet in dat aanvragers kunnen eigenschappen claimen voor recreatief gebruik in toegelaten, moeilijk toegankelijke plaatsen. Het programma staat leasing voor een bepaalde periode, maar de aanvrager moet het onroerend goed tegen reële marktwaarde na het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen enquêtes te kopen en beoordeelt het land. De aanvrager betaalt ook voor het onderzoek en beoordeling. U kunt een minimum van vijf acres claimen tot een maximum van 20 acres.

Share This Post