Index / Bedrijf / Air Compressor Tank Test Requirements

Share This Post

Bedrijf

Air Compressor Tank Test Requirements

Een luchtcompressor is een machine die lucht verzamelt en voegt druk aan. Zoals perslucht wordt geleid naar de tank voor opslag. Tijdens de bewaarperiode, perslucht verandert in onzichtbaar gas dat is dodelijk als achteloos losgelaten. De lucht- comp

AdvertisementEen luchtcompressor is een machine die lucht verzamelt en voegt druk aan. Zoals perslucht wordt geleid naar de tank voor opslag. Tijdens de bewaarperiode, perslucht verandert in onzichtbaar gas dat is dodelijk als achteloos losgelaten. De lucht- compressor tanktesten is dat dergelijke dodelijke gevolgen uitblijven.

bezoekfrequentie

Alle luchtcompressor tanks moeten door de staat inspecteurs of gecertificeerd personeel worden geïnspecteerd. Als gecertificeerd personeel inspecteren tanks meerdere malen gedurende het jaar en direct te melden inspecties, daarna een staat inspecteur zal niet worden toegewezen voor de evaluatie. Als er echter geen verslag van frequente controles, dan is een staat inspecteur zal een datum voor inspectie aan te wijzen. Als de datum lastig, moet de eigenaar uitstel verzoeken 30 dagen voor de begindatum.

Toegankelijkheid

Alle luchtcompressor tanks moeten toegankelijk voor inspecteurs zijn. Tanks die worden begraven of opgesloten in gebieden die de inspectie te voorkomen zal het examen mislukken en een vergunning wordt niet toegekend. Het onderzoek proces omvat interne en externe evaluatie, zodat de inspecteur de mogelijkheid om de binnen- en buitenkant van de tank kunnen bekijken.

tijdens de Inspectie

Tijdens de evaluatie moet de inspecteur de mogelijkheid om verschillende platen en pluggen te verwijderen voor inspectie doeleinden. Een inspecteur moet ook blow-off kleppen die zich in een gebied dat is niet gevaarlijk voor personeel mag een blow-off optreden te vinden. Wanneer een hydrostatische druktest nodig wordt het reservoir eigenaar bepalen dat door de tank te vullen met water en het toevoegen van de druk voor de inspecteur. Als er een scheur is ontdekt als gevolg van de compressor montage of ondersteuning, moet de eigenaar het installeren van een nieuwe compressor te scheiden van de tank voordat een vergunning wordt verleend.

Share This Post