Index / tech / After Effects Elektriciteit Tutorial

Share This Post

tech

After Effects Elektriciteit Tutorial

Adobe After Effects is een van de meest gebruikte video-editing programma's op de markt, en dat is voor een deel vanwege zijn vermogen om bijna produceren geen effect filmmaker begeert. Als je ooit hebt afgevraagd hoe filmmakers te beheren om persona

Advertisement

Adobe After Effects is een van de meest gebruikte video-editing programma's op de markt, en dat is voor een deel vanwege zijn vermogen om bijna produceren geen effect filmmaker begeert. Als je ooit hebt afgevraagd hoe filmmakers te beheren om personages te schieten elektriciteit uit hun vingers of gooi bliksemschichten, het antwoord is dat iemand gebruikt een programma zoals After Effects aan de elektrische ontladingen toe te voegen aan de beelden in postwork.

Voorbereiding

Voordat u een effect elektriciteit in After Effects kunt maken, moet u het opzetten van het project eerste. Start After Effects. Klik vervolgens op "File" en selecteer "Nieuw project." In het dialoogvenster Nieuwe samenstelling, het gebruik ongeacht de grootte instellingen die u wilt en klik op "OK." De naam van de compositie "Lightning 1." Ga naar "Lagen" en selecteer "Nieuw" en vervolgens op "Solid." Maak het zwart, zodat de elektriciteit zal duidelijk afsteken tegen het. Dit is ook de laag waar het effect creƫren. Klik met de rechtermuisknop op de vaste laag en zet de transfer mode om "Screen."

Making Electricity

De volgende stap is om de werkelijke elektrische ontlading maken. Selecteer de vaste laag. In het menu, selecteer "Effecten" en vervolgens "Generate" en klik op "Lightning." U krijgt een blauwe boog op het scherm te zien. Verplaats het eindpunt waar je ze wilt hebben. Er zijn vele controles in het deelvenster Effecten control voor het regelen of wijzigen van het effect.

Voor een opwindende bliksem effect, de volgende wijzigingen aan de instellingen: stel "Start XY" tot "Random", "End XY" tot "Random", "segmenten" tot 15 "Amplitude" tot 15 "Detailniveau 'om 4, "Detail Amplitude" naar 0,2 "Het vertakken zich" naar 0,2 "Rebranching" naar 0,1, "Branch Amplitude" tot 20 ", Branch segements" naar 0,5, "Tak segmenten 2" tot 4, "Speed" tot en met 10, "Stabiliteit" naar 0,3 "breedte" tot 10 ", breedte 2" naar 0,2, "Core breedte" tot en met 3, 'Outside Color "tot zwart," Inside Color "wit en" Random Seed " tussen 1 en 25.

Selecteer de "solide" en druk op Ctrl + D twee keer om twee exemplaren van de laag te maken. Selecteer elk van de nieuwe lagen en verander de "Random Seed" en de "End Point" XY. Dit leidt tot meer variatie in de werking tussen de verschillende lagen, waardoor de stroom realistischer.

Verfijning van het Effect

De volgende stappen zullen de elektriciteit minder scherp en gestileerde te maken, weer waardoor het realistischer. Ga naar het paneel Project en voeg uw huidige samenstelling aan een nieuwe. Noem de nieuwe compositie "Glow." Selecteer "Layer" en vervolgens "Nieuw" en klik op "aanpassingslaag." Opnieuw in te stellen de transfer mode om "Screen." Ga dan naar "Effecten," klik "Blur verscherpen" en pas de "Fast Blur." In het panel Effects Controls, ervoor te zorgen dat "Repeat Edge Pixel" is. Now "duplicaat" je lagen zodat u vijf "Adjustment" lagen.

Maak een nieuwe "aanpassing" laag. Selecteer "Effecten," en dan "Stylize" en klik op "Glow." In het panel Effects Control, zet de "Glow drempel" tot ongeveer 50 procent en de 'Glow Radius "tot ongeveer 15.

De volgende stappen geven kleur aan de elektriciteit en produceren een twee-kleurvariatie over het. Terug in uw belangrijkste samenstelling doos, voeg de "Glow" samenstelling naar de andere en noem maar op "Color." Je hebt nu aa eenvoudige gloei-effect rond uw elektriciteitsrekening. Maak nog een "aanpassing" laag met de transfer mode ingesteld op "Screen." Dupliceer deze laag. Selecteer vervolgens "Effecten" en vervolgens "Color Correction" en klik op "Color Balance." Pas dezelfde effect aan de andere aanpassingslaag. Voor de eerste laag, ga naar het paneel Effects Controles en schakel "Lichtsterkte behouden." Ook de "Highlight Blue Balance" naar 100. Doe hetzelfde voor de tweede aanpassingslaag, maar ook de "Highlight Green Balance" op 50. Verander de "Transfer Modes" voor beide lagen op "Normal."

Een voorbeeld van de animatie en sla uw werk.

Share This Post