Index / Huis / Afsluitingen & Poorten voor zwembaden

Share This Post

Huis

Afsluitingen & Poorten voor zwembaden

Volgens de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission (CPSC), ongeveer 300 kinderen onder de leeftijd van 5 verdrinken in zwembaden per jaar. hekken en poorten installeren voor zwembaden kan helpen verdrinking en letsel te voorkomen. Betekenis He

AdvertisementVolgens de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission (CPSC), ongeveer 300 kinderen onder de leeftijd van 5 verdrinken in zwembaden per jaar. hekken en poorten installeren voor zwembaden kan helpen verdrinking en letsel te voorkomen.

Betekenis

Hekken en afrasteringen voor zwembaden, de regelgeving en vereisten voor die variëren van staat tot staat, worden geïnstalleerd om kinderen te beschermen tegen per ongeluk in een zwembad. Dit kan het risico van schadelijk of zelfs dodelijk verlagen, met name wanneer kinderen niet onder toezicht.

Zwembad Definitie

Een zwembad wordt bepaald door de CPSC als "ieder bouwwerk bedoeld om te zwemmen of recreatieve baden die het water meer dan 24 inches diep bevat." Niet alleen is dit onder meer in de grond, bovengronds en op de grond zwembaden, maar hot tubs en spa's ook.

Fence Features

Kinderen mogen niet in staat zijn om een ​​veiligheidshek beklimmen dus het algemeen heeft ten minste vier voet hoog te staan ​​en bieden geen steunpunten of handgrepen. De afstand van de verticale lamellen niet meer dan 1 3/4 inch tot een kind wegglijden door. De maaswijdte afrastering mag niet groter zijn dan 1 3/4 inch om kinderen te voorkomen dat klimmen over.

Gate Features

poort is een zwembad moet zelfsluitende en zelfvergrendelende zijn en het moet openen vanuit het ingesloten zwembad. De grendel moet zich ten minste drie inch onder de bovenkant van de poort en het gezicht van de pool. Openingen binnen 18 inches van de grendel mag niet meer dan een halve inch, waardoor kinderen te voorkomen van het bereiken van meer dan of het bereiken in om de vergrendeling los te maken.

Share This Post