Index / Bruiloften / African American Wedding Vow Ideeën

Share This Post

Bruiloften

African American Wedding Vow Ideeën

Afro-Amerikaanse cultuur is rijk aan aloude tradities te gebruiken en heel bijzonder huwelijksgeloften. Teken van muziek, poëzie en geschiedenis voor inspiratie. Bind in het oude met het nieuwe. Vermelding van uw geloften is een uiterst belangrijke p

AdvertisementAfro-Amerikaanse cultuur is rijk aan aloude tradities te gebruiken en heel bijzonder huwelijksgeloften. Teken van muziek, poëzie en geschiedenis voor inspiratie. Bind in het oude met het nieuwe. Vermelding van uw geloften is een uiterst belangrijke publieke verklaring. Schrijf geloften die romantische, oprecht en vol woorden uit je hart zijn.

Afrikaanse trommel Prelude to Vows

De trommel is diep geworteld in de Afro-Amerikaanse cultuur. Voorzien van een verbinding tussen de Afrikaanse en Amerikaanse tradities met een echte Afrikaanse "drum roll" voor het zeggen van uw geloften. Hebben een of een groep van drummers verslaan trommels tijdens het lopen door het gangpad. Wijs een drummer om de menigte te pakken en zeggen: "... En nu, voor God, onze voorouders, en de kring van broeders en zusters vandaag bijeen, (naam van de bruid) en (naam van de bruidegom) zullen hun geloften te vermelden."

Geloften van de Village

Het spreekwoord "Het duurt een dorp om een ​​kind op te voeden" is ontstaan ​​vanuit de Igbo cultuur van Nigeria. Afro-Amerikaanse koppels zullen de liefde nodig hebben en steun van hun 'dorp' van familieleden en vrienden. Bruiden en bruidegoms moeten schriftelijk overwegen "geloften om het dorp." Een bruid kan omvatten geloften aan de kinderen van de bruidegom, en vice versa, naar eer en respect voor de verschillende rollen en nieuwe relaties die zullen vormen tonen.

Ons Recept voor Liefde

Gebruik kruiden uit Afrika naar geloften te schrijven als een "recept voor de liefde." Hier is een voorbeeld voor je creatieve sappen vonk ...

(Om te worden gesproken door de bruid): Aan u, mijn geliefden, ik toevertrouwen aan u, alleen mijn recept voor de liefde. Het is gemaakt met kruiden uit Afrika, ons vaderland en omvat Grains of Paradise, aan de haven zal ik voor u om thuis te komen elke dag te vertegenwoordigen; Jasmine, voor de zoete geest die ons leven zal vullen; en, cayennepeper, voor het kruid dat onze nachten zullen vullen.

(Om te worden gesproken door de bruidegom): En u, mijn liefde, bied ik mosterdzaad, het geloof heb ik in jou en in onze liefde te vertegenwoordigen; piment, want je hebt al het kruid ik wellicht ooit nodig hebben; en tijm, mijn gelofte te vertegenwoordigen aan u voor altijd liefde.

Station een klein hoge tafel en zet de kruiden in kleine glazen kommen op de tafel. De bruid en de bruidegom zal houden de kom en kijk direct in de ogen van elkaar als ze de gelofte voor elk kruid vertegenwoordigd in hun staat "recept voor de liefde."

Geloften voordat je springt de Broom

De traditie van het springen de bezem gaat terug naar Afrika, en vertegenwoordigt het vegen van de problemen uit het verleden weg. Tijdens de slavernij, kon Afro-Amerikanen niet trouwen. Na de slavernij, koppels opnieuw de traditie. Vandaag de dag, bruiden en bruidegoms springen over fraai gedecoreerd bezems aan het einde van de ceremonie. Denk aan het schrijven van een korte, één regel gelofte maken voordat de twee van je springt de bezem, zoals:

(Naam van de echtgenoot), toen ik dit bezem springen met je, ik zal springen van vreugde, want ik zal uitgaven mijn leven met de man, die bedoeld was voor mij.

(Naam van de echtgenote), toen ik dit bezem springen met u, zal ik schoon schip en een nieuw begin met de enige vrouw in de wereld voor mij gelijk aan mijn zijde.

Share This Post