Index / Huis / Afmetingen van een Air Conditioner

Share This Post

Huis

Afmetingen van een Air Conditioner

Airconditioners zorgen voor een constante stroom van koude lucht, die koelt de omringende ruimte. De hoeveelheid koude lucht afgeschrikt door de machine wordt aangeduid als de BTU. De grootte van de airconditioner betrekking typisch op de hoeveelheid

AdvertisementAirconditioners zorgen voor een constante stroom van koude lucht, die koelt de omringende ruimte. De hoeveelheid koude lucht afgeschrikt door de machine wordt aangeduid als de BTU. De grootte van de airconditioner betrekking typisch op de hoeveelheid ruimte koelt, met kleinere meest geschikt zijn voor kleinere ruimtes. De afmetingen van een airconditioner variƫren van fabrikant tot fabrikant.

Identificatie

Airconditioners werken door het vocht uit de omgeving of in de kamer te trekken. De machine heeft verschillende instellingen die bepalen hoe koud de kamer krijgt. Vele airconditioners hebben ook een ventilator instelling die koele lucht levert aan de kamer, zonder het verwijderen van de vochtigheid. Window-mount airconditioners zitten in een raam van de kamer, met de meeste van de machine buiten opknoping.

De kleinste eenheid

Volgens Dimensions Guide, de kleinste airconditioner is de Genesis 13 uit McLean Thermal Management West. De airconditioner is iets meer dan 13 duim hoog, heeft een breedte van 14,25 inch, en is 7,9 inch diep. De totale weegt 48 pond.

Vierkante meter

Het aantal BTU's geproduceerd door de machine bepaalt hoe goed het werkt in een bepaalde ruimte. De kamers van 200 vierkante voet of minder behoefte aan een airconditioner die 5.000 tot 8.000 BTU produceert. Een airconditioner die 9.000 tot 10.000 BTU produceert is ontworpen voor een kamer van maximaal 350 vierkante voet. Je hebt ook machines het blussen van maximaal 12.000 BTU voor een 450 vierkante voet kamer en machines voor de productie van 15.000 BTU's voor een 600 vierkante voet kamer. De grootste airconditioners zijn ontworpen voor ruimtes tot 10.000 vierkante voet en produceren tot 32.000 BTU.

Dimensies

De werkelijke afmetingen of de grootte van de airconditioner meestal betrekking op de BTU die het produceert. Bijvoorbeeld, de 5000 BTU airconditioner van Frigidaire is slechts 16 duim breed, 12 duim hoog, en 13,5 inches diep, terwijl de 5350 BTU airconditioner van Daewoo is 17,5 inch breed, 12,5 duim hoog, en 14,5 inches diep. De 9900 BTU airconditioner van GE meet 26 inch breed, bijna 16 duim hoog, en bijna 17 inches diep. Window-mount airconditioners meten meestal minder dan 27 inch breed, omdat de eenheden moeten passen in een standaard venster. De hoogte van de airconditioners is ook vrij standaard, als de hoogte van de ramen niet veel verschillen.

Share This Post