Index / Huis / Afgewerkt Kelder Kleurenschema Ideeën

Share This Post

Huis

Afgewerkt Kelder Kleurenschema Ideeën

Afgewerkt kelders zijn een bonus in elk huis. Het kleurenschema van een afgewerkte kelder zal een groot deel van de aantrekkingskracht van de ruimte te bepalen. Hoe meer het uitnodigen van de kleurenschema, hoe meer je zal willen tijd doorbrengen in

Advertisement

Afgewerkt kelders zijn een bonus in elk huis. Het kleurenschema van een afgewerkte kelder zal een groot deel van de aantrekkingskracht van de ruimte te bepalen. Hoe meer het uitnodigen van de kleurenschema, hoe meer je zal willen tijd doorbrengen in uw kelder en maak gebruik van de ruimte. Of uw kelder is boven de grond met een staking, of onder de grond met weinig licht, de juiste kleurstelling kunnen toestaan ​​dat de afgewerkte ruimte om grotere kijken, voelen helderder, of helpen creëren een gezellige leuke omgeving.

Neutrals

Je kan nooit verkeerd gaan met een neutrale kleurstelling in een deel van het huis, met inbegrip van de afgewerkte kelder te gaan. Neutralen komt overeen met elk interieur en goed te presenteren in het tonen van uw huis voor wederverkoop. De neutrale kleurstelling kunnen lichtere tinten van taupe, groen, grijs en gebroken wit. Elke combinatie van de neutrale kleurenpalet zullen overeenkomen met elkaar, alsmede alle accomodaties die u van plan bent te plaatsen in de kamer.

Bright Shades

Fleuren een kelder, vooral een zich volledig ondergronds, zal de ruimte kijken groter en luchtig. Uw afgewerkte kelder misschien niet veel, indien van toepassing, natuurlijk licht bronnen bevatten. Heldere kleuren, zoals een mix van geel, rood en oranje kunnen verlichten zelfs de donkerste kelders. Heldere kleuren zal ook een fris gevoel toe te voegen aan uw ondergrondse niveau.

pub Kleuren

Als je ooit speelde met het idee van een pub ontwerp in uw afgewerkte kelder, het selecteren van een kleurenschema van groene jager, bordeaux en diep bruin zal helpen om dat pub sfeer te creëren. Het toevoegen van een donker bruine houten bar, wandkleden en gezellige krukken met padding in dit kleurenschema zal bijdragen aan het maken van uw afgewerkte kelder zich een echte pub, want dit is het typisch Engelse pub kleurenschema. Als betaalbaar, voeg een pooltafel en poker tafel; deze zullen overeenkomen met de jager groen, donker bordeaux en rijke donker bruin kleurenschema, als hun vilt tops komen in dezelfde tinten.

Share This Post