Index / Sport en fitness / Aerobic Step Alternatieven voor Knee Repeaters

Share This Post

Sport en fitness

Aerobic Step Alternatieven voor Knee Repeaters

Stap aërobe choreografie heeft geavanceerde vanaf gewoon intensivering op en neer op en af ​​een stap. De knie repeater is een oefening die de hoeken van de stap maakt. Het vermoeit je benen, biedt afwisseling en overgangen gemakkelijk van de ene voe

AdvertisementStap aërobe choreografie heeft geavanceerde vanaf gewoon intensivering op en neer op en af ​​een stap. De knie repeater is een oefening die de hoeken van de stap maakt. Het vermoeit je benen, biedt afwisseling en overgangen gemakkelijk van de ene voet naar de andere. Het kan worden gewijzigd, verhoogd in intensiteit of vervangen met een andere oefening die hetzelfde aantal tellingen, beats of stappen gebruikt, wanneer u het nodig om het te mengen.

Stap voor stap

De drie-knie repeater wordt uitgevoerd met één voet op de hoek van de bank. Het tegenovergestelde knie verhoogt drie keer en de grond raakt tussen elke knie raise. Dan moet je mars voor twee tellingen op de vloer terwijl je de overgang naar de andere kant. Knie repeaters kan ook worden gedaan met vijf knieën, maar de International Fitness Association niet hoger dan vijf herhalingen aan. De drie-knee repeater daagt balans en verbetert de sterkte van de heupflexoren, quadriceps en bilspieren.

Touch-by-Touch

Een directionele verandering is een gemakkelijke manier om de knie repeaters veranderen. In plaats van je voet op de grond aan de achterzijde van de stap te tikken, kunt u uw voet tikt naar de zijkant, voorkant en vervolgens de achterkant voordat u de overgang naar het andere been. De verandering van richting kan ook verticaal zijn. In plaats van het houden van je voet stabiel op de hoek van de bank, het voortbewegen van jezelf als je knie verhoogt naar een plyometrische element toe te voegen aan de repeater. De plyometrische sprong verbetert de explosieve kracht van de beenspieren en voegt een hoge energie-intensiteit van de beweging. Het is goed als je wilt verheffen de hartslag hoger voor uithoudingsvermogen te verbeteren voordelen.

Kick-by-Kick

De knie wordt vervangen door een ander been oefening voor een alternatieve repeater zet. In plaats van de opheffing van de knie drie keer, krullen de hamstring en je voet te verhogen in de richting van je achterkant drie keer. Deze beweging contracten de hamstrings op de rug van je bovenbenen. U kunt ook uitvoeren been ontvoering en uw rechte pijp te verhogen naar de zijkant van de repeaters, om je uiterlijke dijen te versterken. Of, schop je repeater been drie keer aan de voorzijde en op een laag niveau, dus je kunt de repeaters snel te doen en draai je quads. Als kickboksen is één van uw favorieten, kunt u de trap naar de andere kant kick repeater, die de buitenkant van de dijen strakker te veranderen.

Count-by-Count

De knie repeater maakt gebruik van acht tellen. De eerste telling is om je voet op de hoek. Telt twee tot en met zes zijn de knie liften en de vloer kranen. Telt zeven en acht zijn de overgangen naar de andere hoek. Een alternatief voor de knie repeater gebruikt hetzelfde aantal punten. Als u wilt repeaters geheel af te schaffen, dat is makkelijker voor beginners, voeren twee afwisselende knie liften voor acht tellen. Bijvoorbeeld, stap met je rechtervoet en je linkerknie te verhogen. Stap je linkervoet op de grond, gevolgd door uw rechterhand. Stap met je linkervoet en hef je je rechterknie. Stap je rechtervoet op de grond, gevolgd door uw linkerhand. Uw hartslag niet zo hoog met de afwisselende tilt als het doet met de repeaters, plus voor mensen met balans uitdagingen, deze beweging is stabieler, omdat je gewicht verschuift van de ene voet op de andere in plaats van de resterende aan de ene kant te verheffen.

Share This Post