Index / wettelijk / ADA Gang Specificaties

Share This Post

wettelijk

ADA Gang Specificaties

De Americans with Disabilities Act is wetgeving burgerrechten verbiedt discriminatie van personen met een handicap. Deze federale wet bepaalt hoe publieke entiteiten te beheren programma's en zorgen voor de openbare diensten. Openbare accommodaties e

Advertisement

De Americans with Disabilities Act is wetgeving burgerrechten verbiedt discriminatie van personen met een handicap. Deze federale wet bepaalt hoe publieke entiteiten te beheren programma's en zorgen voor de openbare diensten. Openbare accommodaties en commerciële voorzieningen zijn verplicht om hun producten en diensten te bereiken door het wegnemen van barrières te maken. Architectonische barrières beperken van effectieve toegang een gehandicapte persoon om een ​​openbare accommodatie kan onder meer een smalle deuropening, het ontbreken van bewegwijzering of stappen zonder een helling.

De ADA niet elke gang nodig toegankelijk zijn. De wetgeving mandaten faciliteiten zullen bepaalde onderdelen voor het publiek toegankelijk en gelegen op een barrière-vrije route genaamd hebben "pad van de reis." Het pad begint bij de toegankelijke ingang en verbindt alle primaire elementen binnen een locatie. Primaire elementen binnen een openbare accommodatie kan omvatten toiletten, drinken fonteinen, openbare telefoons en eetgelegenheden.

De ADA vereist de toegankelijke pad stevig, stabiel en anti-slip. Tests ontwikkeld om slipweerstand die wordt berekend als de wrijvingscoëfficiënt te bepalen. Stevig en stabiel zijn richtlijnen die meestal asfalt bestrating, beton, tegels, baksteen of metalen oppervlakken te betrekken. In de loop der jaren, alternatieve verhardingen materialen zoals hout vezel producten en geraspte of gegoten-in-place rubber installaties hebben opgedaan aanvaarding als ADA-compliant.

ADA-compliant paden moeten zo dicht mogelijk niveau. Maar de federale normen bieden een aantal toleranties. Toegankelijke paden zijn gemeten in twee verschillende categorieën genoemd hellingen. De helling van de weg in de rijrichting wordt het lopende helling. Dwarshelling is een meting van de gradiënt loodrecht op de looprichting. ADA helling eisen worden uitgedrukt als breuken of percentages, wat verwarrend voor sommige mensen kunnen zijn.

Een standaard toegankelijk pad zorgt voor een 01:48 cross-helling, wat betekent dat voor elke 12 duim van de afstand, het niveau mag stijgen of dalen een kwart inch. De lopende helling van een standaard ADA-toegankelijke loopbrug kan niet meer dan 5 procent, of 1:20, wat betekent dat voor elke 20 eenheden van de run, u stijgen of een eenheid vallen. Een digitaal niveau is de beste tool om te gebruiken bij het meten van hellingen.

Een toegankelijke loopbrug is vereist ten minste 36 inch breed zijn, met enkele uitzonderingen. Niet alle paden kunnen worden gemaakt om aan ADA helling en breedte eisen. Fysieke beperkingen en het landschap maken vaak de taak van de naleving moeilijk. De bestaande faciliteiten zijn verplicht om wijzigingen die haalbaar is zonder veel moeite of kosten zijn te maken. De ADA is federale wet die niet genegeerd kan worden door te beweren aanpassingen waren moeilijk, maar wel zorgen voor alternatieve methoden om soortgelijke resultaten te bereiken.

Share This Post