Index / ouderschap / Activiteiten voor Peuters op een Child Care Center

Share This Post

ouderschap

Activiteiten voor Peuters op een Child Care Center

Afgeven van een kind op dag zorg is vaak moeilijk, maar het kiezen van een centrum met boeiende, leeftijd passende activiteiten zal de overgang een beetje makkelijker te maken. Een kwaliteit center balanceert de aard van de activiteiten om actieve pe

AdvertisementAfgeven van een kind op dag zorg is vaak moeilijk, maar het kiezen van een centrum met boeiende, leeftijd passende activiteiten zal de overgang een beetje makkelijker te maken. Een kwaliteit center balanceert de aard van de activiteiten om actieve perioden, stille tijd, individuele activiteiten, kleine groep en grote groep ervaringen bevatten. Het nemen van een kijkje in de dagopvang kamers en vragen over de typische activiteiten helpt u beslissen of uw kleintje zal gedijen in het milieu.

Fysieke activiteiten

Tots hebben beweging nodig om gezond te blijven. De American Academy of Pediatrics suggereert uit te vinden hoe vaak uw peuter is fysiek actief op dag zorg. Als de TV is ingeschakeld regelmatig of uw peuter niet de kans om haar benen te strekken hebben, is ze waarschijnlijk ontbreekt op de activiteiten die haar spierkracht, evenwicht en coördinatie te verbeteren. Wanneer binnen, peuters actief te blijven met het beklimmen van tunnels, dans, beweging activiteiten, wandelingen door de hallen en games zoals Zakdoekje leggen. Controleer of er een omheinde speeltuin met peuter-sized apparatuur. Een zachte ondergrond onder de apparatuur is van essentieel belang voor het voorkomen van verwondingen door valpartijen.

creatieve activiteiten

Een kinderopvang programma omvat meestal volop creatieve mogelijkheden voor de kleintjes. Een kunstcentrum is een gemeenschappelijk gezicht, met een verscheidenheid aan materialen beschikbaar, waaronder verf, klei, kleurpotloden en gekleurde bouw papier. -Peuter leidde kunstprojecten bieden de meest creatieve vrijheid. Een dramatische spelen centrum is een andere manier voor jonge kinderen om creatief te krijgen. Met verschillende outfits en rekwisieten, de peuters te verkennen verschillende rollen en stel je voor verschillende omstandigheden.

educatieve Activiteiten

Een kwaliteit dagopvang programma omvat educatieve activiteiten gedurende de dag om peuters concepten zoals het alfabet, nummer zin, vormen en kleuren te onderwijzen. Liedjes, boeken en games worden vaak gebruikt om deze basisbegrippen oefenen. Geletterdheid is een ander belangrijk element voor een peuter programma. Hoorzitting verhalen breidt woordenschat en kennis van de boeken van uw peuter. Ze begint om verbindingen tussen gesproken en geschreven taal te maken, dit alles terwijl het leren over de thema's in het boek. Kijk voor een dag zorgprogramma met specifieke pedagogische doelen of een curriculum dat leeractiviteiten omvat voor een goed afgeronde ervaring.

skills

Peuters snel onafhankelijkheid te verwerven, maar ze helpen bij het beheersen van al die dagelijkse taken en vaardigheden nodig hebben. Een kinderopvang programma geeft vaak de peuters de kans om vaardigheden, zoals handen wassen, aankleden en het opruimen van de praktijk. Dolls bieden een kans om dressing vaardigheden te oefenen. Tijdens de lunch, misschien peuters zelf het eten serveren en eten op hun eigen tafel vaardigheden onder de knie. Verkleden biedt de gelegenheid om te oefenen het aantrekken van kleding, zippen en knoopsluiting.

Share This Post