Index / ouderschap / Activiteiten om Anger met autistische kinderen Versneld

Share This Post

ouderschap

Activiteiten om Anger met autistische kinderen Versneld

Driftbuien en andere boze uitbarstingen komen vaak voor bij kinderen met autisme. Een van de redenen is dat vaak, autistisch kind moeite hebben met het reguleren van hun emoties, volgens de website van de Society Aspeger's. In plaats van bedreigende

AdvertisementDriftbuien en andere boze uitbarstingen komen vaak voor bij kinderen met autisme. Een van de redenen is dat vaak, autistisch kind moeite hebben met het reguleren van hun emoties, volgens de website van de Society Aspeger's. In plaats van bedreigende of bestraffing van uw kind voor boze wangedrag, moedig hem uit te drukken en laat de woede in de juiste, gezonde manieren. Als hij boos wordt, redirect hem met een constructieve activiteit om hem te helpen omgaan met, beheren en controleren hoe hij zich voelt.

peuters

Driftbuien zijn een natuurlijk onderdeel van de peuter het podium, maar vooral voor kinderen met autisme, omdat ze de neiging om problemen omgaan met gevoelens te hebben. Net als andere peuters, autistische peuters communiceren vaak sterke gevoelens, zoals woede, door middel van acties en gedragingen. Moedigen passende uitingen van woede met stampende of het gooien van activiteiten die energie te leiden en begeleiden emotie in een gestructureerde en constructieve manier. Geef uw kind een stuk speelgoed hamer en haar aan te moedigen om weg pond op haringen, schuimblokken of ander speelgoed, of geef haar een springkussen bal te gooien tegen een muur of op gestapelde blokken.

kleuters

Moedig kleuters te beheren en boosheid te uiten door middel van woorden. Lees boeken samen en bespreken karakter gevoelens met je kind. Vraag bijvoorbeeld: "Waarom is Johnny boos? Hoe weet je dat? 'En praten over de mogelijkheden bij elkaar. Poppenspel kan helpen kinderen te vertegenwoordigen en te uiten gevoelens van woede door het gebruik van rekwisieten. Neem uw kind in de achtertuin voor een aantal lopende en fysiek spel, die kunnen helpen autistische kinderen opgehoopt energie vrij en frustraties ventileren.

adolescenten

Autistische jongeren kunnen profiteren van eenvoudige woede management technieken of therapeutische activiteiten, zoals de walvisvangst op een bokszak of gaan voor een run. Leer uw tiener tellen, meditatie of ademhalingstechnieken voor het regelen van woede. Of, moedig hem om muziek te ontdekken en liedjes te spelen en te zingen samen met dat capture zijn gevoelens van woede te vinden.

Activiteiten voor alle leeftijden

Kunst en ambachtelijke projecten zijn een constructieve manier voor autistische kinderen van alle leeftijden om woede en andere emoties naar behoren en zinvol uit te drukken. Moedig kinderen vingerverf met een levendige, agressieve handbewegingen om hun gevoelens te uiten door middel van een werk van de abstracte kunst, of bevorderen zintuiglijke ervaringen met het beeldhouwen activiteiten die kinderen nodig hebben te knijpen, smoosh en pond klei. Oefening kan ook helpen kinderen van alle leeftijden vrijkomen van energie, frustratie en stress, terwijl ook het stimuleren van de motorische ontwikkeling en fitness.

Share This Post