Index / Onderwijs / Activiteiten "Anansi en de Talking Melon"

Share This Post

Onderwijs

Activiteiten "Anansi en de Talking Melon"

"Anansi en de Talking Melon" activiteiten brengen het verhaal tot leven voor studenten en verbetering van het begrip van de tekst. Anansi is een slimme kleine spin die wijsheid en verstand gebruikt om zijn vrienden te misleiden. Studenten kunnen

Advertisement"Anansi en de Talking Melon" activiteiten brengen het verhaal tot leven voor studenten en verbetering van het begrip van de tekst. Anansi is een slimme kleine spin die wijsheid en verstand gebruikt om zijn vrienden te misleiden. Studenten kunnen een dieper begrip van het verhaal te krijgen door middel van hands-on activiteiten. Begrip, schrijven en muzische activiteiten deel te nemen aan de studenten in plot en karakter discussies.

karakter Analyse

De personages in 'Anansi en de Talking Melon "hebben zeer verschillende persoonlijkheden. Gebruik hands-on activiteiten om studenten te helpen te begrijpen en elk van de hoofdpersonen te analyseren. Print een beeld van elk personage en nieten om een ​​stuk van de poster board of bulletin board display. Gebruik woordenschat woorden en gerelateerde termen uit de tekst om elk teken te beschrijven. Geef elke student ten minste één woord aan te brengen aan de grafiek onder de juiste karakter. Om karakter begrip te leren, de leerlingen te Venn diagrammen die zich richten op twee of meer hoofdpersonen te voltooien. Een Venn diagram is een diagram van twee of meer in elkaar grijpende cirkels die punten tonen gemeen tussen twee of meer categorieën.

Het voorspellen van Activiteiten

Plan voorspellen activiteit te laten samenvallen met het lezen van "Anansi en de Talking Melon." Laat de leerlingen de voor- en achterkant en bespreken wat zij denken dat er zal gebeuren in het verhaal op basis van de afbeeldingen. Zorg voor een bijbehorende werkblad of instrueren studenten om een ​​kort antwoord te schrijven detaillering hun voorspellingen. Lees de kranten na het voltooien van het boek om te zien hoeveel studenten in staat waren om de omtrek van het verhaal correct af te leiden. Je zou ook kunnen bieden kleine prijzen, zoals gommen, potloden of stickers, voor studenten die een scenario nauw verwant te voorspellen aan het verhaal. Geef de leerlingen tekenpapier om een ​​scène op basis van hun voorspelling te illustreren.

begrip Activiteiten

Betrek de studenten in een discussie over de hoofdpersoon van het verhaal Anansi. Na het gesprek over de spin, hebben leerlingen schrijven ten minste drie woorden elk om het teken te beschrijven. Vertel de leerlingen aan elke vinden een zin in het boek ter ondersteuning van de drie-woord beschrijving en schrijf het op het papier onder de woorden, samen met het paginanummer waar de informatie werd gevonden. U kunt dit begrip en onderzoek oefening met andere hoofdpersonen in het boek te herhalen.

Schrijven en Kunst Activiteiten

Infundeer een beetje van kunst met een taal kunsten draai na het voltooien van het verhaal. Kopieer een spin hoofd, lichaam en benen op karton papier voor het traceren doeleinden. Leerlingen knippen en sporenelementen de vormen op zwarte bouw papier en lijm ze aan elkaar. Laat ieder kind te schrijven een specifiek kenmerk Anansi op elk been met wit krijt. Instrueer kinderen om ten minste twee zinnen gebruiken om anderen wat ze graag over het verhalenboek vertellen of argumenteren waarom anderen wel of niet moet het boek lezen. Elk kind moet ten minste twee zinnen gebruiken om anderen wat hij leuk vond aan het verhalenboek of detail waarom anderen wel of niet moet het boek vertellen. Lijm of nieten de spin aan de zijkant van de meloen en buiten het klaslokaal te hangen de afgewerkte stukken op de muur of het bulletin board.

Share This Post