Index / Elektronica / Acht grote productiviteitsverhogende functies in iOS 8

Share This Post

Elektronica

Acht grote productiviteitsverhogende functies in iOS 8

Hebt u uw nieuwe iPhone vorige week te krijgen? Of een upgrade van uw oude naar iOS 8? Hoe dan ook, je staat op het punt een productiviteit boost krijgen. Hoewel het nieuwe besturingssysteem lijkt misschien niet de grote revisie was dat iOS 7, het is

AdvertisementHebt u uw nieuwe iPhone vorige week te krijgen? Of een upgrade van uw oude naar iOS 8? Hoe dan ook, je staat op het punt een productiviteit boost krijgen.

Hoewel het nieuwe besturingssysteem lijkt misschien niet de grote revisie was dat iOS 7, het is positief vol met kleine verbeteringen. Hier zijn acht die gegarandeerd om u te helpen het werk sneller, eenvoudiger en slimmer zijn.

1. Sneller, slimmer keyboardsMijn favoriete iOS 8 functie, bar none? nieuw toetsenbord van Apple, die niet alleen probeert het woord dat u typt voorspellen (en laat je erop tikt voor onmiddellijke beëindiging als je eenmaal de juiste gok te spotten), maar raadt ook het woord dat daarna komt.

Dit is buitengewoon accuraat. Als je een zin samen te stellen, zult u merken dat het toetsenbord vereist vaak slechts een of twee letters van elk woord - en soms geen brieven at all.

Wat meer is, kunt u van derden toetsenborden achtige SwiftKey en Swype (foto) voor gesture-aangedreven typen, dat vind ik veel beter aan te boren-typen te installeren. Wat je ook gebruikt, zul je verbaasd over hoe veel sneller je tekst kunt invoeren zijn.

2. Hands-free Siri voor de auto

Je weet hoe je altijd bijvullen off batterij iPhone als je in de auto? Nu is er een ander voordeel voor mobiele opladen: Siri kan spraakopdrachten te herkennen zonder dat je zelfs je telefoon aan te raken.

Gewoon blaffen, "Hey, Siri," en dan zeggen dat je commando. Dit werkt alleen als de iPhone, en pas na het inschakelen van de optie via Instellingen, Algemeen, Siri is aangesloten. Het is niet alleen veel tijd besparen, maar ook potentieel een life-saver. Nu kunt u beide handen aan het stuur houden.

3. Audio Messaging

Verlies geen tijd meer aan te boren van een lange sms hebben? Dicteren in plaats daarvan. In iOS 8, tikt u en houdt u de microfoon icoon naast het veld bericht, spreek je stuk, sleept u uw vinger omhoog om het te verzenden.

4. De "Recents" MenuiOS nog steeds niet laten u individuele contacten toevoegen aan het startscherm, maar er is dit: Wanneer u dubbelklikt tik op de Home-knop, die brengt het menu running-apps, zult u nu een scroll bar van de "recente" contacten over de bovenkant. Dat is een razendsnelle manier om opnieuw te kiezen of re-bericht iemand die je net gebeld of messaged.

En, bonus, als je veegt die balk aan de rechterkant, zie je schakelt aan je favorieten lijst met contactpersonen. Het enige lastige is het onthouden van dit menu is er. Zodra je dat doet, zul je merken dat je verbinding maakt met mensen veel sneller.

5. Slimmer Spotlight-zoekfunctieSpotlight is altijd al een iOS underdog, een weinig gebruikte functie die is echt heel krachtig geweest. In iOS 8, het is nog beter. In plaats van het beperken van de resultaten aan de lokale gegevens kan Spotlight nu zoeken in de App Store, iTunes en het internet.

Als u wilt naar de dichtstbijzijnde Starbucks te vinden, net vegen naar beneden (van onder de top van het scherm), typ "Starbucks." Je zult zien dat Spotlight toont niet alleen de geïnstalleerde app Starbucks, maar ook een Maps binnenkomst. Tik het en, presto, je bent op weg.

6. De Evernote widget

Als je leven en sterven door Evernote (en je moet), zult u van de toevoeging van widgets op iOS 8 Vandaag menu (geopend door omlaag te vegen vanaf de bovenkant van het startscherm). Met name de Evernote-widget kunt u maken allerlei nieuwe notes - tekst, foto, lijst - met slechts een kraan. Dat is zeker sneller dan het vinden van het pictogram van Evernote, het laden van de app, dan is het kiezen van de aard van de notitie die u wilt.

7. Interactieve meldingen

Het is altijd vrij belachelijk dat wanneer u een SMS-bericht ontvangt, moet u de Berichten-app te openen om een ​​antwoord te verzenden geweest. Nu, dankzij interactieve meldingen, kunt u met allerlei meldingen - sms, e-mail, herinneringen, social media updates - met slechts een swipe. Geen behoefte om voorbij het slot scherm. Woot!

8. Mo 'beter MailThird-party app Mailbox verdiende kudos vorig jaar voor het aanbieden van diverse swipe based acties die u helpen zip via uw inbox, verwijderen, markeren of beantwoorden van berichten veel sneller dan je ooit zou kunnen hopen in de voorraad Mail-app.

Nu, ahem, de voorraad Mail-app doet precies hetzelfde. Vanuit uw inbox, veeg naar links voor een-tap Meer, de Vlag en Prullenbak knoppen. Veeg naar rechts voor Mark als gelezen (of Markeren als ongelezen, naargelang het geval). En u kunt de beschikbare swipe opties aanpassen van binnenuit Instellingen. Na de hiervoor genoemde toetsenborden, kan dit iOS 8 grootste productiviteit booster zijn.

Wat is je favoriete functie? Geluid uit in de commentaren.

Foto credits: Apple, Nuance, Rick Broida

Share This Post