Index / Bedrijf / Accounting for Insurance Recovery

Share This Post

Bedrijf

Accounting for Insurance Recovery

Wanneer uw bedrijf lijdt aan diefstal, overstroming of brand, verlies je geld. Wanneer de verzekeraar betaalt voor uw claim, krijg je het geld --- of op zijn minst een deel van het --- rug. In de boekhouding, verzekering herstel geld is een aparte in

Advertisement

Wanneer uw bedrijf lijdt aan diefstal, overstroming of brand, verlies je geld. Wanneer de verzekeraar betaalt voor uw claim, krijg je het geld --- of op zijn minst een deel van het --- rug. In de boekhouding, verzekering herstel geld is een aparte ingang van de overige baten. Meestal is het rapport dat u als een winst in dezelfde categorie u de oorspronkelijke verlies gerapporteerd.

timing

Denk niet dat je gaat om geld terug van uw verzekeraar te krijgen. Verzekering herstel geld mag alleen worden ingevoerd op de boeken als je het geld hebt ontvangen of je vaste zekerheid dat uw verzekeraar u zal snijden de cheque. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe snel u het geld kan verwachten. Je behandelt een verzekering uitbetaling ontvangen in hetzelfde jaar dat u het verlies anders herstel geld opgenomen ontving de volgende of latere jaren.

Activa

Indien het verlies u geleden heeft betrekking op een kapitaalgoed, standaard boekhoudkundige praktijken is om het te behandelen als een operationele kosten. Als u een deel of het geheel van de schade te herstellen door middel van verzekering in hetzelfde jaar, moet u het toevoegen in met het verlies van uw netto-kosten te krijgen. Als je het geld het volgende jaar te ontvangen, neem het onafhankelijk van het verlies als bedrijfsopbrengsten. Als je het geld uitgeven om de verloren of beschadigde activa te vervangen, moet je nog steeds het verlies of winst te nemen, en de behandeling van de vervanging als een afzonderlijke transactie.

andere Terugvorderingen

Als uw verlies kwam tegen diefstal of verduistering, in plaats van schade aan een actief, het u anders behandelen. Het verlies daalt in uw boeken als een Nonoperating kosten; als je het geld het zelfde jaar te herstellen als het verlies, de twee figuren te combineren en het verslag van de netto kosten. Als het herstel komt in een later jaar, meld dit dan zo Buiten bedrijf inkomen. Je nodig hebt om het verlies en het herstel van uw jaarrekening openbaar te maken, maar je kunt het doen op een manier die voldoet aan boekhoudpraktijken.

onvrijwillige Conversion

Als je geld te ontvangen in ruil voor een beschadigd of vernietigd actief, heeft het actief als onvrijwillig conversie ondergaan. Uw winsten of verliezen op de conversie worden geteld als deel van het belastbaar inkomen van uw bedrijf en de aftrekbare kosten. Als u de beschadigde woning te vervangen, kunt u niet meteen zorgen te maken over belastingen. In plaats daarvan, u te maken met de belastingen als je de titel over te dragen aan het actief in een belastbare verkoop of ruil.

Share This Post