Index / Ambachten / Aanwijzingen voor Origami Fireworks

Share This Post

Ambachten

Aanwijzingen voor Origami Fireworks

De origami vuurwerk is een soort modulaire origami, traditionele vouwoplossing verschillende stukken papier in dezelfde vorm. Elke unit wordt dan sleuven stevig samen om de laatste origami vorm te maken. Deze bijzondere modulaire origami werd ontworp

AdvertisementDe origami vuurwerk is een soort modulaire origami, traditionele vouwoplossing verschillende stukken papier in dezelfde vorm. Elke unit wordt dan sleuven stevig samen om de laatste origami vorm te maken. Deze bijzondere modulaire origami werd ontworpen door kunstenaar Yami Yamauchi. Wanneer u klaar bent, kan de origami vuurwerk naar binnen worden geschoven op zichzelf. Het model zal naar binnen draaien om verschillende vormen te vormen, het nabootsen van een echte vuurwerk.

Wat je nodig hebt

12 pleinen van papier

Begin met een vel papier, kleur kant naar boven. Vouw het papier in de helft horizontaal. Vouw en ontvouwen.

Vouw de onderrand van het papier, zodat het ligt langs de middenvouw. Vouw de bovenste rand naar beneden, zodat het ligt langs het midden vouw.

Ontvouwen alle plooien. Draai het papier om.

Vouw het papier diagonaal doormidden. Vouw en ontvouwen. Vouw het papier in de helft diagonaal in de tegenovergestelde richting. Vouw en ontvouwen.

Vouw de rechterrand van het papier in totdat het voldoet aan de plaats waar de horizontale kwartaal plooien en de diagonale plooien te voldoen. Vouw de linkerrand in, zodat het de plaats waar de horizontale kwartaal plooien en de diagonale plooien voldoen raakt. Vouw deze nieuwste plooien, dan ontvouwen.

Draai het papier om en storten het papier langs de plooien. Trek de middelpunten van de rechter- en linkerzijden van het papier naar beneden en zodat ze raken aan de onderkant van het papier. De bovenste rand van het papier komt neer op de onderkant te voldoen. Het model is nu een driehoek.

Til de eerste papierlaag up, vouwen langs de vouw dat door deze laag loopt, zodat wat de onderrand raakt het bovenste punt van het model. Houd de onderste laag te houden bewegen.

Houd de lagen stil terwijl je de juiste kant van het papier plat pletten. Doe dit doordat zij de onderste hoek, die steekt in de lucht, naar beneden, naar het midden van de onderrand van het model raken. Dan, squash de linkerkant flat. De voorzijde van het model is nu de vorm van een huis.

Draai het papier om. Herhaal stap 7 en 8 aan de andere kant.

Draai het model, zodat het belangrijkste punt naar beneden gericht.

Pak de bovenste laag van het papier op de bovenste linkerkant van het model. Let op de vouw die optreedt onder de bovenste rand van het papier. Trek de bovenlaag van het papier af, zodat het omvouwen zichzelf in deze vouw. Het trekken van deze laag zorgt voor een verhoogde driehoekje aan de linkerkant van de laag. Plat deze driehoek. Herhaal deze stap aan de rechterkant.

Draai het model over en herhaal de vorige stap.

Unfold stappen 11 en 12. Zorg 11 meer modellen op dezelfde manier.

Open de bovenste laag van een eenheid, langs de verticale spleet. Schuif de achterkant flappen van een tweede eenheid onder deze laag.

Vouw de linksboven flap naar rechts. Vouw langs de vouwen in stap 11, vouwen lagen van de twee eenheden met elkaar. Vouw de flap terug naar links.

Vouw de rechterbovenhoek klep naar links. Vouw langs de vouwen in stap 11. Vouw de flap terug naar rechts.

Schuif de voorste lagen van het nieuwe hart vorm in de achterzak van een andere eenheid, en sluit ze samen in dezelfde manier als de vorige twee units vergrendeld.

Ga door het toevoegen van eenheden. Zet de uiteindelijke eenheid naar de eerste eenheid van gebogen het model.

Houd het ingevulde model in beide handen. Gebruik uw duimen naar het midden van het model naar beneden te drukken. Het model zal naar binnen draaien, het creëren van verschillende vormen. Hoe meer je naar beneden drukken en naar binnen, hoe meer vormen worden gecreëerd.

Hints

Gebruik nylondraad en ambachtelijke draad aan een vuurwerk of een verzameling van hen hangen van een plafond.

Share This Post