Index / Huis / Aanwijzingen voor oliën een witte naaimachine

Share This Post

Huis

Aanwijzingen voor oliën een witte naaimachine

Uw Witte naaimachine moet alleen klein onderhoud om het draaiende te houden. Oliën uw machine is het belangrijkste wat je kunt doen om een ​​soepel werkende machine te garanderen. Proper oliën en schoonmaak zal de levensduur van uw naaimachine uit te

Advertisement

Uw Witte naaimachine moet alleen klein onderhoud om het draaiende te houden. Oliën uw machine is het belangrijkste wat je kunt doen om een ​​soepel werkende machine te garanderen. Proper oliën en schoonmaak zal de levensduur van uw naaimachine uit te breiden en zal ook geld op reparaties te besparen. Een naaimachine die werkt zonder glitches zal uw naai-ervaring plezierig en productief te maken.

Let op: Computergestuurde naaimachines zijn verzegeld, en je hoeft alleen maar om olie de haak en race op de meeste modellen. Raadpleeg uw handleiding of vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

Wat je nodig hebt

 • Naaimachine

  Gebruikershandleiding

  Naaimachine schroevendraaier

  Naaimachine borstel

  Zachte doek

  Naaimachineolie

Olie Uw Naaimachine

Open de handleiding van uw witte naaimachine gebruiker om het diagram dat smeerpunten laat zien. Hou het bij de hand.

Verwijder de voet en de naald, keel plaat, spoel en spoelhuis.

Gebruik het lint borstel om weg te poetsen pluizen en fuzz van de transporteur. Open de grendels dat de grijper vast te zetten, en verwijder de haak ras deksel. Verwijder de haak.

Gebruik het lint borstel en een zachte doek om de race en haak reinigen. Veeg de haak ras deksel. Borstel een andere stof of fuzz die u ziet in uw witte naaimachine weg.

Plaats de haak in de race, plaatst u de kap en bevestig het met de vergrendelingen. Breng één druppel olie op de wrijving punten waar de haak contact maakt met de race. Verplaats het vliegwiel met de hand een paar keer om de olie rond de race te verdelen.

Open het gezicht te bedekken en plaats een kleine druppel olie op de in de handleiding punten. Ze zal verhuizen punten van de lifter arm, de persvoetlichter, en andere "joint" onderdelen. Wegborstelt pluisjes en stof voor oliën.

Sommige modellen smeerpunten onder de kop van de machine. Als dit wordt vermeld in de handleiding, verwijdert u de bovenste schroeven, en gebruik een kleine druppel olie waar de witte naaimachine handleiding aangeeft.

Zet de machine, en laat deze gedurende 1 tot 2 minuten om de olie te verdelen over de hele delen. Naai heen en weer op een stukje weefsel. Het schroot zal alle overtollige olie, die zal voorkomen vlekken een naai-project op te vangen.

Hints

Te veel olie is een veel voorkomende fout die honderden dollars kunnen kosten in reparaties. Oil mag nooit lopen in de motor of op elk rubber onderdelen. Een kleine druppel olie is alles wat nodig is, en het dient alleen te gaan op de onderdelen je het van plan. Gebruik alleen high-grade witte naaimachine olie. Dit is een heldere olie met een zeer fijne smerende eigenschappen geschikt voor high-speed naaimachine onderdelen. nooit gebruik van 3-in-1 of andere huishoudelijke oliën. Gebruik nooit WD-40 of smeermiddelen van dat type. Andere olie zal uiteindelijk gom en ervoor zorgen dat de machine vastlopen.

Share This Post