Index / Ambachten / Aanwijzingen voor Loom breien van een Hat Brim

Share This Post

Ambachten

Aanwijzingen voor Loom breien van een Hat Brim

Loom breien is een snelle en eenvoudige manier te breien hoeden. Een rand op een weefgetouw gebreide muts is dubbele laag van materiaal rond de onderrand om een ​​extra laag te geven rond de oren voor extra. Brei de rand in een andere kleur, of zelfs

AdvertisementLoom breien is een snelle en eenvoudige manier te breien hoeden. Een rand op een weefgetouw gebreide muts is dubbele laag van materiaal rond de onderrand om een ​​extra laag te geven rond de oren voor extra. Brei de rand in een andere kleur, of zelfs een ander soort garen, om een ​​verklaring af te leggen met de winter te dragen. Elke hoed, ongeacht de grootte, garen, of weefgetouw breien steek, kan worden gemaakt met een rand.

Wat je nodig hebt

Garen

Rond breien weefgetouw

Loom-breien haak

Cast het garen die u hebt gekozen voor de rand van de hoed op de ronde breien weefgetouw zoals je normaal zou doen.

Brei een lengte van weefsel tweemaal zo lang als de gewenste breedte van de rand van de hoed. Deze lengte van gebreide materiaal zal worden verdubbeld tot aan de rand van je hoed te vormen.

Laat slechts één rij lussen op de pinnen van de ronde breien weefgetouw.

Reik in het midden van het getouw om de eerste rij van het breien je gewerkt. Trek het losse uiteinde van garen op de eerste rij van het breien omhoog door de binnenzijde van de ronde weefgetouw en plaats deze tussen de eerste en laatste pinnen op het weefgetouw.

Gebruik de haak om de eerste lus op de eerste rij van het breien te trekken over de eerste pin.

Ga verder rond het weefgetouw op deze manier tot je een dubbele laag van gebreide stof, met alle van de lussen van de eerste rij van het breien in de laatste rij breien. Controleer of alle pinnen overeenkomen met de bijbehorende lus op de eerste rij van het breien. Als er een verschil is, heb je waarschijnlijk liet een steek ergens in je breien, en zal moeten opnieuw beginnen vanaf het begin.

Haak de onderste lus van garen op de pen kunnen over de bovenste lus van garen en over de bovenkant van elke pen. Na dit te doen voor elke pin, moet je alleen één lus van garen op de pen kunnen hebben. Uw rand is voltooid en u zal beginnen met het breien van de bovenste gedeelte van de hoed.

Brei en eindigen zoals gewoonlijk als u gebruik maakt van dezelfde garens voor de rand en het lichaam van de hoed.

Wikkel de tweede soort garen rond de pinnen van de ronde breien weefgetouw zoals u zou doen als je gewoon de hoed begonnen. U hebt nu twee lussen van garen op de pen kunnen een-lus van de oorspronkelijke kleur van garen op de bodem en een lus van de nieuwe kleur van het garen op de top.

Haak de lus van het oorspronkelijke garen via nieuwe garen en de bovenkant van de pen. Je hebt nu slechts één lus van de nieuwe garen op elke pin en geen van de oorspronkelijke garen.

Brei en eindig zoals gebruikelijk met de nieuwe garen. Als de hoed is voltooid, weven de losse eindjes in het weefsel van de hoed waar u garens veranderd.

Hints

Gebruik twee strengen van garen voor een grotere hoeden voor extra warmte. Gebruik slechts één streng voor de baby hoeden om bulk te vermijden.

Probeer niet om een ​​rand toe te voegen aan een oude hoed. Het mengen van nieuwe garens met oude garen dat is gedragen of gewassen kan leiden tot kromtrekken van de hoed.

Laat de draad rond de pinnen strak niet te verpakken. Garen strak gewikkeld is moeilijk te bewerken.

Share This Post