Index / Cars / Aanwijzingen voor Hoe maak je een Transmission filter te vervangen

Share This Post

Cars

Aanwijzingen voor Hoe maak je een Transmission filter te vervangen

De transmissie filter is ontworpen om te isoleren alle vuil van het krijgen in de werking van de transmissie. Het filter moet worden veranderd wanneer u overschakelt van de vloeistof. Dit zal zorgen voor de transmissie schakelt vlot voor vele mijlen

AdvertisementDe transmissie filter is ontworpen om te isoleren alle vuil van het krijgen in de werking van de transmissie. Het filter moet worden veranderd wanneer u overschakelt van de vloeistof. Dit zal zorgen voor de transmissie schakelt vlot voor vele mijlen te komen. Het veranderen van de transmissie filter is een gedetailleerde baan die vereist dat het schrappen van de pan en het veranderen van de vloeistof. Bij het schoonmaken van de pan, moet u ervoor zorgen dat u kiezen uit alle vuil dat zit in de pan. Neem het voertuig naar een monteur als je grote brokken puin in de transmissie pan merken.

Wat je nodig hebt

klos

Jack staat

krik

Dopsleutel

Nieuwe transmissie filter

Nieuwe transmissie pan pakking

15 liter transmissieolie

Het verwijderen van de Transmission Fluid en Pan

Open de kap om de motorruimte. Trek de transmissie vloeistof peilstok en leg deze aan de kant voor nu.

Parkeer de auto op een vlakke ondergrond en zorgen voor de parkeerrem wordt ingesteld. Plaats een chock of sintel blok onder het achterwiel te voorkomen dat de auto van terugrollen.

Hef het voertuig door jacking het omhoog uit de vooras. Hef het voertuig hoog genoeg is om aansluiting te plaatsen staat onder de as en laat deze op de krik staat.

Zoek de transmissie onder het voertuig. De transmissie is op de achterkant van de motor bevestigd.

Ontgrendelen de transmissie pan bouten met een dopsleutel. Ontgrendelen alle bouten met uitzondering van een bout aan elke zijde. Zorg ervoor dat u een opvangbak die zich door voordat je uit de laatste twee bouten.

Ontgrendelen de laatste twee bouten met de dopsleutel. Push up op de transmissie pan met je handen tijdens het losdraaien van de bouten. Hiermee wordt voorkomen dat de vloeistof uit sijpelt uit.

Trek de transmissie pan af en giet de oude vloeistof in de opvangbak. Maak de versnellingsbak in de opvangbak met rem schoner en een schone doek.

Reinig het oude pakkingmateriaal van het oppervlak van de transmissie pan en de onderzijde van de transmissie.

Vervangen van de Transmission Filter

Houd de nieuwe filter naar het filter op de bodem van de transmissie. De oude filter wordt zichtbaar zodra de transmissie pan naar beneden. Overeenkomen met het nieuwe filter op de oude om ervoor te zorgen het is dezelfde grootte.

Ontgrendelen de oude filter uit de bodem van de transmissie met een dopsleutel. Trek het filter naar beneden en laat het vocht af te voeren in de opvangbak. Het zal duren tot een uur om het vocht af te voeren.

Plaats het nieuwe filter omhoog in de transmissie. Bout in met de dopsleutel.

Lijn de nieuwe pakking om de transmissie pan. Zorg ervoor dat de boutgaten overeenkomen met de bout gaten in de pan. Trek de nieuwe pakking uit de pan en zet hem aan de kant.

Knijp een buis van tochtstrip cement rond de paring oppervlak van de transmissie pan, gaan volledig rond de boutgaten. Leg de nieuwe pakking op de transmissie pan en zorgen voor de boutgaten worden opgesteld om de bout gaten in de pan. Druk op de pakking op het cement om het te helpen dichten.

Plaats de transmissie pan tot de transmissie. Start threading alle bouten om de transmissie pan monteren aan de onderkant van de transmissie. Niet draai een van de bouten totdat alle bouten worden gestart.

Breng de auto omhoog en verplaats de jack onderscheidt zich van onder het voertuig. Laat de auto op de grond.

Het toevoegen van Transmission Fluid

Plaats een trechter in de transmissie vloeistof peilstok buis. Giet de aanbevolen hoeveelheid transmissievloeistof in de trechter.

Reinig de peilstok met een frisse doek en plaats deze in de peilstok buis. Trek de peilstok terug uit om het niveau te controleren. De vloeistof zal stoppen bij de juiste markering op de peilstok. Giet in meer vocht als het niveau niet op de volledige merk.

Start de motor op te warmen de transmissie. Trek de shifter naar beneden door elke versnelling en weer terug naar de "park" positie.

Controleer het vloeistofniveau om ervoor te zorgen het is vol. Voeg meer vocht op halve-quart intervallen.

Hints

Referentie uw handleiding voor het juiste type transmissie vloeistof en de juiste hoeveelheid.

Wees uiterst voorzichtig bij het werken onder het voertuig. Zorg ervoor dat de achterwielen zijn geschokt en de handrem is ingesteld voordat het werken onder het voertuig.

Neem contact op met uw lokale recycling centrum voor de verwijdering van het afval vloeistof en filter.

Share This Post