Index / Tuin / Aanwijzingen voor het planten van Avocado Seeds

Share This Post

Tuin

Aanwijzingen voor het planten van Avocado Seeds

Avocado (Persea Americana) zijn gemakkelijk te kweken en een project om kinderen te helpen leren over planten ontkiemen. Bomen gekweekt uit avocado zaden kunnen verschillen van hun "ouder" fabriek als gevolg van enten, maar in zeven tot 15 jaar,

AdvertisementAvocado (Persea Americana) zijn gemakkelijk te kweken en een project om kinderen te helpen leren over planten ontkiemen. Bomen gekweekt uit avocado zaden kunnen verschillen van hun "ouder" fabriek als gevolg van enten, maar in zeven tot 15 jaar, zal je een boom die kan beginnen om fruit te vormen. Als u graag een aantal van eigen bodem guacamole met uw chips voor een toekomstige Super Bowl, start het planten van uw avocado zaden nu.

Wat je nodig hebt

  • Glas

    tandenstokers

    pannen

    Potgrond

    Plant clippers

Ophalen van een zaad uit de binnenkant van een rijpe avocado en schoon te maken door spoelen met gewoon water.

Pierce drie tandenstokers in het zaad, gelijkmatig rond het middelpunt. Vul een glas met lauw water. Met behulp van de tandenstokers als dragers, op te schorten het zaad in het glas, het onderdompelen van 1 inch van zijn brede uiteinde in het water.

Leg op een warme plek uit de zon. U zult wortels zien en een steel beginnen te ontkiemen in ongeveer 2-6 weken. Vul het water als het verdampt.

Knip de stengel terug tot 3 inch met planten clippers toen het 6 inch bereikt.

Transplantatie in een 10-inch pot gevuld met rijke potgrond wanneer de wortels groeien dik en de stengel begint kiemen bladeren. Laat de top 1 inch van de avocado zaad blootgelegd, boven de grond. Verhuizen naar het zonlicht - hoe meer hoe beter. Houd de grond vochtig, maar niet verzadigd.

Knip de stengel terug tot 6 inches, om nieuwe scheuten te bevorderen, als het 1 voet hoog bereikt.

Kweek je avocado boom in de pot; knijpen een aantal nieuwe bladeren aan bushiness promoten. Houd de grond vochtig, maar niet verzadigd, totdat de wortels van de pot volledig vullen. transplantatie dan in de grootste pot je kamer voor, gevuld met rijke bovengrond. Vul het bovenste gedeelte van de pot met verse compost en bovengrond elk jaar.

Transplantatie uw avocado boom in uw tuin als je het klimaat het toelaat. Avocado's zijn inheems Mexicaanse planten en de voorkeur aan een semi-vochtige klimaat van 60 tot 80 graden F, zal zelfs de meest geharde verscheidenheid bevriezen onder de 25 graden F.

Share This Post