Index / Fashion, Style & Personal Care / Aanwijzingen voor Fossil Watches

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Aanwijzingen voor Fossil Watches

Fossil merk horloges kan een stijlvolle en relatief goedkope manier keuze voor zowel mannen als vrouwen. Ze kunnen worden gekocht bij de meeste grote warenhuizen en andere retailers. Fossil horloges zijn beschikbaar in vele stijlen, met inbegrip van

Advertisement

Fossil merk horloges kan een stijlvolle en relatief goedkope manier keuze voor zowel mannen als vrouwen. Ze kunnen worden gekocht bij de meeste grote warenhuizen en andere retailers. Fossil horloges zijn beschikbaar in vele stijlen, met inbegrip van modellen die de dag en tijd te vertellen, digitale versies, en sommige die meerdere functies bieden.

Fossil Style VX43

Trek de kroon (de kleine knop aan de zijkant van het horloge) naar stand 2. U hoort een kleine klik op plaats 1 en een andere op positie 2.

Draai de kroon linksom om de datum, die zichtbaar wordt in een klein venster aan de rechterzijde van het gezicht horlogeset.

Zodra de datum is ingesteld, draai de kroon met de klok mee om de dag, die zichtbaar is naast de datum op het gezicht van het horloge in te stellen.

Trek de kroon uit naar positie 3 (u hoort nog een klik). Draai tegen de klok in totdat de tijd is ingesteld, ga dan verder tot de dag / datum klopt ook.

Druk de kroon terug in de zijkant van het horloge.

Fossil Style 6P80

Trek de kroon (de kleine knop aan de zijkant van het horloge) uit tot stand 3. U hoort een kleine klik op plaats 1, 2 en 3.

Draai de kroon met de klok mee om de dag van de week, die zal worden op de top linkerkant van het aangezicht.

Toen de dag van de week juist is, blijven gaan de kroon met de klok mee om de tijd in te stellen.

Druk de kroon in om stand 2 en draai naar links om de datum in te stellen. Stel de datum tussen 21:00 en middernacht niet ingesteld, omdat dit de nauwkeurigheid van het horloge kunnen beïnvloeden.

Druk op de kleine knop aan de rechterkant van het horloge (boven de kroon) om de maand te bevorderen. Als u het instellen van de maand tussen de 26e en de 31e van de maand, moet u de datum te verplaatsen naar een ander dan de 26 tot 31, pas de maand om de juiste instelling en verplaats de datum terug naar de juiste setting. Dit zal helpen waarborgen het horloge zal correct weer te geven maanden korter dan 31 dagen.

Share This Post