Index / Huis / Aanwijzingen voor een Thermos Gas Grill

Share This Post

Huis

Aanwijzingen voor een Thermos Gas Grill

Thermos gasbarbecues worden geproduceerd door Char-Broil en ontworpen voor gebruik buitenshuis. De bediening van deze grills is heel eenvoudig, dat bestaat uit het verbinden van de brandstoftank van de grill van de inlaatslang en het activeren van de

Advertisement

Thermos gasbarbecues worden geproduceerd door Char-Broil en ontworpen voor gebruik buitenshuis. De bediening van deze grills is heel eenvoudig, dat bestaat uit het verbinden van de brandstoftank van de grill van de inlaatslang en het activeren van de branders in de juiste volgorde. Het is echter belangrijk om te zorgen voor de tank goed voor gebruik verbonden, om het risico van een gaslek te elimineren.

Benzinetank

Controleer of de tank is bevestigd aan de grill, draai dan alle knoppen van de grill naar de stand "OFF". Draai de knop van de tank naar de "OFF" positie door te draaien met de klok mee tot aan de aanslag. Verwijder de dop van de brandstoftank en steek de tepel einde van regulator van de grill is in afsluiter van de tank. Houd de regulator gestage, zodat de draden goed zit, draai dan de plastic moer totdat de regelaar stevig bevestigd aan de tank. Zorg ervoor dat u met de hand draai de moer zo veel mogelijk; wanneer u weerstand voelt uit de tank klep, draai de moer nog een half tot kwartslag te draaien.

Open de klep van de tank door tegen de klok in de knop te draaien. Als u een sissend geluid hoort, sluit de klep onmiddellijk en controleer of de regelaar goed is aangesloten. Bestrijk een beetje zeep en water over de drie punten waar de slang aangesloten op de tank en de grill. Als u bellen, schakelt u de tankklep en controleer deze punten op lekkage (probeer het aandraaien van de verbindingen).

Verlichting

Open het deksel van de grill en draai de middelste knop in de stand met het label "HI." Druk op de knop tussen de knoppen links en centrum en houd hem in de plaats voor vijf seconden. Als de brander niet ontsteekt, laat u de knop, draai de knop terug naar de stand "OFF" en wacht vijf minuten voordat u het opnieuw probeert. Zodra het centrum brander brandt, kunt u het licht van de linker of rechter knoppen door ze te draaien aan de "HI" positie.

Als u een match te gebruiken om de branders te steken, zoek de wedstrijd verlichting stok bevestigd aan de zijkant van de grill. Plaats de wedstrijd in het einde van de verlichting stick, steek de stok in het gat aan de rechterkant van de grill. Draai aan de rechter knop om de "HI" positie en de juiste brander moet ontsteken. Misschien licht dan de resterende branders door de middelste knop, gevolgd door de linker knop.

Om de sideburner licht, tilt het deksel en draai de sideburner knop om de "HI" positie. Houd het contact ingedrukt totdat de sideburner ontsteekt (als het niet lukt om te ontbranden, schakelt u de knop en wacht vijf minuten voor het gas is verdwenen alvorens een tweede poging). Als alternatief, plaats een wedstrijd in de buurt van de sideburner, duw de knop naar binnen en draai hem tegen de klok in; de brander moet nu ontsteken.

Share This Post