Index / Ambachten / Aanwijzingen voor een Fast Tie Dye

Share This Post

Ambachten

Aanwijzingen voor een Fast Tie Dye

Het gelijkspel geverfd look is een populaire stijl, maar het is altijd moeilijk om te maken, waarbij enkele uren en het creëren van een grote puinhoop. Nieuwe producten maakt het veel makkelijker om te binden verft je kleren. In feite, kunt u een fan

AdvertisementHet gelijkspel geverfd look is een populaire stijl, maar het is altijd moeilijk om te maken, waarbij enkele uren en het creëren van een grote puinhoop. Nieuwe producten maakt het veel makkelijker om te binden verft je kleren. In feite, kunt u een fantastische nieuwe post hebben in ongeveer een uur. U ook niet langer aan de koppelverkoop deel van stropdas sterven, een proces dat gaat met behulp van elastiekjes of string spaties in het shirt te maken te doen.

Wat je nodig hebt

Kleding te verven

Spray kleurstof voor textiel

Rubberen banden (optioneel)

Bescherm uw werkgebied. Of u nu werkt op een tafel of een vloer, moet u het gebied om te voorkomen dat kleuring met kleurstof te beschermen. Zo zou je het te bedekken met plastic zakken of kranten.

Scrunch up uw stof. U kunt kiezen uit een aantal gelijkspel sterven stijlen. Tot een spiraal te creëren, knijp het weefsel in het midden en draai het om. U kunt ook gewoon stelletje het doek voor een all-over tie dye effect. Op dit punt kunt u elastiekjes gebruiken om de stof veilig te stellen, maar het is niet nodig.

Spuit de stof met een kleurstof kleur. De gebieden die het meest worden blootgesteld de meest kleurstof ontvangen.

Open de stof, en spreidde het uit aan het werk dat je tot nu toe hebt gemaakt te zien. Vervolgens re-kneed in het ontwerp dat u hebt gekozen. Door dit te doen een tweede keer zal nieuwe gebieden bloot te leggen voor de kleurstof.

Spuit de stof met een tweede kleur.

Herhaal het kneden en spuiten stappen totdat je shirt ziet de manier waarop je wilt kijken.

Laat het kleurstof drogen. Dit duurt ongeveer een uur, afhankelijk van hoeveel verf je gebruikt.

Hints

Laat de stof niet te wassen tot 72 uur zijn verstreken. Dit is hoe lang het duurt spuitbus verf te zetten.

Share This Post