Index / Fashion, Style & Personal Care / Aanwijzingen voor Dunhill Rollagas

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Aanwijzingen voor Dunhill Rollagas

Dunhill Rollagas aanstekers zijn luxe aanstekers butaan sigaret die een grote rol duimschroef voor het genereren van een vonk van de vuursteen die wordt gebruikt om de butaangas ontsteken functie. Verschillende soorten Rollagas aanstekers zijn beschi

AdvertisementDunhill Rollagas aanstekers zijn luxe aanstekers butaan sigaret die een grote rol duimschroef voor het genereren van een vonk van de vuursteen die wordt gebruikt om de butaangas ontsteken functie. Verschillende soorten Rollagas aanstekers zijn beschikbaar, waaronder vaste edelmetaal modellen en koolstofstaal modellen. Alle Rollagas lichtere modellen, ook de kleinere Rollagas Jr. series, vereisen butaan en Dunhill vuursteen om een ​​brand vliegen. U kunt ook de grootte van uw Rollagas vlam te regelen met behulp van de draaiknop die zich ofwel op de achterkant of aan de zijkant van je aansteker, afhankelijk van het model.

Wat je nodig hebt

Dunhill butaanaansteker brandstof

Dunhill vuursteen

Side Regelaar Modellen

Sluit de dop van je aansteker en zorg ervoor dat je ver van elke bron van vuur, vonken of extreme hitte.

Verwijder de beschermkap van de vulklep van de basis van uw Rollagas Jr. of Rollagas side adjuster model door naar beneden te drukken en voorzichtig te draaien lichtjes in een tegen de klok in. De kap wordt dan opspringen, zodat u kunt trekken.

Schuif de meegeleverde adapter over de afgiftebuis van je blikje Dunhill butaan brandstof. Draai je aansteker ondersteboven en schuif de afgifte buis met de bijgevoegde adapter over de post in het centrum van de lichtere vulklep. Druk op de bus totdat er een paar druppels vloeibare brandstof spuit uit van de basis van je aansteker, die de lichtere betekent vol is. Trek het blik brandstof uit de klep.

Plaats het ventieldopje terug in het gat aan de onderkant van de lichter en druk er niet op met een lichte draaibeweging om het te vergrendelen.

Draai je aansteker rechtop en open de dop. Zorg ervoor dat u een sissend geluid te horen.

Snel draai het duimwiel op de hoek van je aansteker tegenover de dop scharnier om het gas te ontsteken en start de vlam.

Draai het instelwiel onder de kap scharnier omhoog om de vlam hoger te maken of naar beneden om deze te verlagen als nodig is voordat u uw sigaar, pijp of sigaret aan te steken.

Sluit de dop zodra je klaar bent om veilig te doven van de vlam.

Verander de vuursteen door het openen van de dop en vervolgens met behulp van uw nagel of een muntstuk terug te trekken de vergrendeling aan de bovenkant van de verlichting mechanisme totdat de vuursteen compartiment scharniert zijwaarts. Draai de aansteker op zijn kant en schud eventuele restant van de oude vuursteen. Plaats een Dunhill "B" formaat vuursteen en snap het compartiment terug op zijn plek door zachtjes te duwen in de richting van het gas jet.

Base Regelaar Modellen

Sluit de dop van je aansteker en zorg ervoor dat je ver van elke bron van vuur, vonken of extreme hitte.

Draai je aansteker ondersteboven. Zoek de vulklep aan de onderkant van de aansteker en plaats de vulpijp van blikje Dunhill butaan brandstof in het ventielgat. Druk op de bus totdat er een paar druppels vloeibare brandstof buiten spuiten en verwijder de kan en zet de lichtere weer rechtop.

Open de dop en luister of u een sissend geluid. Draai de grote duim-wiel aan de zijkant van je aansteker om de vlam aan te steken.

Sluit het deksel als de vlam te laag of te hoog. Draai de lichtere ondersteboven en trek de handgreep van de aanpassing wiel met uw nagel. Draai de hendel met de klok mee om de vlam te vergroten of linksom om het te verlagen voordat u de kap opent en weer aan te steken de aansteker.

Steek uw sigaar, pijp of sigaret en sluit de lichtere dop om de vlam te doven.

Verander de vuursteen door het openen van de lichtere dop en vervolgens met behulp van uw nagel of een muntstuk terug te trekken de vergrendeling aan de bovenkant van de verlichting mechanisme totdat de vuursteen compartiment scharniert zijwaarts. Draai de aansteker op zijn kant en schud eventuele restant van de oude vuursteen. Plaats een Dunhill "B" formaat vuursteen en snap het compartiment terug op zijn plek door zachtjes te duwen in de richting van het gas jet.

Share This Post