Index / Huis / Aanwijzingen voor de Haier HD456E

Share This Post

Huis

Aanwijzingen voor de Haier HD456E

De HD456E is een ontvochtiger vervaardigd door Haier. Het apparaat vermindert vocht in uw huis om te helpen voorkomen dat de groei van schimmels. Haier's HD456E model heeft een capaciteit van intrekking van 45 pinten van vocht uit de atmosfeer elke 2

Advertisement

De HD456E is een ontvochtiger vervaardigd door Haier. Het apparaat vermindert vocht in uw huis om te helpen voorkomen dat de groei van schimmels. Haier's HD456E model heeft een capaciteit van intrekking van 45 pinten van vocht uit de atmosfeer elke 24 uur. Het werkt op een rendement van 1,5 liter per kilowattuur en functies op een luchtstroomsnelheid tussen 140 en 150 kubieke voet per minuut.

Plaatsing

Wanneer u eerst uw HD456E ontvochtiger kopen, plaats het ergens in je huis, zodat de luchtstroom in en uit de machine niet wordt beperkt. Zorg ervoor dat alle deuren en ramen te sluiten als de luchtontvochtiger werkt het beste in gesloten ruimten.

Vochtigheid

Het niveau van de droogte in de ruimte kan worden geregeld door de vochtigheidsgraad op het HD456E. Gebruik de pijltjes toetsen onder het temperatuur display om de luchtvochtigheid te passen. Het bovenste scherm toont de huidige gematigde in de kamer. Het onderste scherm toont het momenteel luchtvochtigheid in de kamer en de vochtigheid die u wenst in te stellen op.

Snelheid

De HD456E ontvochtiger werkt op twee snelheden, hoog en laag. Druk op de snelheid knop op de voorkant van de machine om te schakelen tussen de twee niveaus. Bij het werken bij hoge, zal de inrichting meer vocht uit de lucht te verwijderen. Echter, de ontvochtiger exploiteert meer stil bij het rijden op laag.

timer

Haier HD456E kan ook draaien op een timer, in- en uitschakelen op basis van instellingen die u afstemmen aan. Druk op de timer knop om de timer in of uit te schakelen. Als je eenmaal hebt ingeschakeld, gebruikt u de pijltoetsen om de timer in te stellen. Het bovenste scherm zal de tijd die je in te stellen om te laten zien. De timer kan worden ingesteld tot 24 uur van tevoren.

schoonmaak

Het rode lampje aan de voorzijde van de machine, aangeduid als "emmer vol," zal branden wanneer de luchtontvochtiger moet worden geleegd. Schakel de machine uit en laat het regelen voor een paar minuten voor het verwijderen van de emmer. Gebruik water en een mild schoonmaakmiddel om de roosters van de machine te reinigen. Het luchtfilter, aan de voorkant, moet worden gecontroleerd en elke 2-3 weken.

Share This Post