Index / Huis / Aanwijzingen voor Canning Green Beans Met een Presto Pressure Cooker

Share This Post

Huis

Aanwijzingen voor Canning Green Beans Met een Presto Pressure Cooker

Een snelkookpan is de enige veilige manier om blik groene bonen en andere low-acid groenten thuis. Killing bederforganismen op groene bonen vereist een watertemperatuur van 240 graden Fahrenheit, dat is ruim boven de 212 graden Fahrenheit waar het wa

AdvertisementEen snelkookpan is de enige veilige manier om blik groene bonen en andere low-acid groenten thuis. Killing bederforganismen op groene bonen vereist een watertemperatuur van 240 graden Fahrenheit, dat is ruim boven de 212 graden Fahrenheit waar het water normaal kookt. Dit oververhitte water temperatuur kan alleen worden bereikt in een of andere Presto snelkookpan omdat de druk verhoogt het kookpunt van water.

Selectie en voorbereiding

Voor druk-inblikken groene bonen, moet je jong, teder, lichtjes onvolwassen bonen die vrij zijn van vlekken zijn te selecteren. Bederforganismen sneller groeien op gekneusd en onzuivere bonen dan op ongeschonden bonen. Was en bereid uw bonen als u zou doen voor het koken. Verwijder stengels en bloeien eindigt en snaren in snijbonen. U kunt bonen laten geheel of verdeeld in 1-inch stukken. Voor de beste smaak en kleur, de voorbereiding van uw bonen voor het inblikken zo spoedig mogelijk na het plukken.

Get Your Jars

Gebruik alleen glas Mason potjes bedoeld voor thuisgebruik inblikken. Deze herbruikbare potjes zijn gemaakt van thermisch gehard glas dat aan de voorwaarden voor het inblikken temperaturen kunnen weerstaan. Mason potjes hebben ook een diepe hals en brede afdichtoppervlak om een ‚Äč‚Äčluchtdichte afdichting te garanderen. Deze inblikken potten komen in norm halve pint, pint en kwart maten. Gebruik geen potten uit commercieel bereide voedingsmiddelen voor thuis inblikken. Deze potten zijn niet bedoeld voor hergebruik en zijn waarschijnlijk te mislukken.

Verpakking Beans

U kunt groene bonen inpakken rauw of voorgekookt. De rauwe pakket levert een scherpere bonen, terwijl de voorgekookt hot pack de houdbaarheid van uw bonen verhoogt. Voor een rauwe pack, pak je bonen strak in een hete gesteriliseerde Mason pot, vul dan de pot met kokend water, waardoor een duim hoofdruimte, en op de afdichting deksel. Voor een hot pack, precook uw bonen door ze in kokend water gedurende 5 minuten. Verpak de hete bonen losjes in de pot en vul met het water dat je de bonen in gekookt, waardoor er een duim van de hoofdruimte, en op het deksel. Bij beide pack, kunt u 1 theelepel toe te voegen. van conserven zout indien gewenst.

verwerking

Een snelkookpan heeft een interieur rek om de potten van de onderkant van het schip te raken te houden. Giet ongeveer 3 inches van warm water in de bodem van de pan. Schik de gevulde potten op het rek en sluit de snelkookpan. Solliciteer vuur en laat stoom vent gedurende 10 minuten voor het onder druk zetten. Bij gebruik van een dial-gauge fornuis, proces om 11 pond. druk (12 lbs. boven 2.000 voet hoogte) gedurende 20 minuten voor pint potten en 25 minuten voor quart potjes. Met een gewogen gauge fornuis, een proces tegen 10 pond. druk (15 lbs. boven 1.000 voet hoogte) gedurende 30 minuten voor pint potten en 40 minuten voor het kwart. Schakel vuur en laat fornuis volledig afkoelen voor het openen van het deksel.

Share This Post