Index / Eten drinken / Aanwijzingen voor Canning Beef at Home

Share This Post

Eten drinken

Aanwijzingen voor Canning Beef at Home

Canning rundvlees voor langdurige opslag is een betrouwbaar alternatief voor bevriezing. Ideaal voor slankere, hoogwaardige stukken vlees (zelfs been cuts), inblikken zorgt ervoor dat u altijd een belangrijk ingrediënt voor een zelfgemaakte maaltijd

AdvertisementCanning rundvlees voor langdurige opslag is een betrouwbaar alternatief voor bevriezing. Ideaal voor slankere, hoogwaardige stukken vlees (zelfs been cuts), inblikken zorgt ervoor dat u altijd een belangrijk ingrediënt voor een zelfgemaakte maaltijd beschikbaar zonder overbevolking uw diepvriezer. De conservenindustrie proces is relatief eenvoudig, maar strenge veiligheidsmaatregelen moeten worden opgevolgd.

Voorbereiding en Veiligheid

Voordat u begint inblikken, investeren in een druk Canner en Mason-stijl potten.

Een druk Canner is een gesloten ketel de temperatuur waarbij water kookt door verhoging van de druk binnen verhoogt. Het normale kookpunt van water is 212 graden F (hoewel het enigszins verschilt van hoogte). Rundvlees en ander vlees moet worden verwarmd tot 240 graden om bacteriën zoals botulinum (de oorzaak van botulisme) te weren de pot.

Een Mason potje is een stevige glazen container speciaal ontworpen voor de conservenindustrie. De pot wordt geleverd met een tweedelige deksel, die bestaat uit een platte schijf en een schroef-on ring. De ring bevat de schijf op zijn plaats en zorgt voor een afdichting. Was elke pot met warm water en afwasmiddel voor gebruik, controleren op scheuren en kies altijd een maat net groot genoeg om de hoeveelheid vlees die je wilt kan bevatten. U kunt vinden over het algemeen potten in pinten en kwart.

Canning

De beste methoden voor het bereiden van vlees voor de conservenindustrie zijn aanbraden, braden of stoven. Snijd de gekookte vlees in blokjes, stroken of brokken, naar keuze. Gehakt moet worden gevormd in pasteitjes die kunnen worden gestapeld in de conservenindustrie pot. U kunt ook water, bouillon, of druipen van het rundvlees toe te voegen. Pak strak en laat ongeveer 1 inch van ruimte aan de rand van de pot. Om eventuele luchtbellen die zich kunnen gevormd hebben te verwijderen, plaatst u een plastic of rubber (niet metaal) spatel in de container en voer het uit langs de zijkanten.

Als u het inblikken van rauw vlees, echter niet strak pak de pot. Laag het vlees los en klap de bodem van de pot met je handpalm na het toevoegen van elk stuk.

Raadpleeg de handleiding voor specifieke gebruiksaanwijzing van uw Canner, en om de juiste instellingen voor uw hoogte te bepalen. Vul het Canner met een kleine hoeveelheid water (minstens 2 inch), plaatst u de pot of potten binnen met een pot lifter en zet het deksel. Pressure kok pint-sized potten voor ten minste 75 minuten en kwart voor 90. Tijdens het koken moet de inmaker alleen vrijgeven stoom uit de petcock ventiel op de deksel. Jets van stoom uit andere delen van de Canner duiden op een gebrekkige afdichting of een lek.

Na de minimale kooktijd voorbij is, verwijdert u de Canner van de warmtebron en laat het zitten voor minstens 10 minuten, zodat het kan ontluchten. Oudere conservenfabrikanten kan zo lang als 45 minuten duren. Verwijder voorzichtig de hete potten en zet ze op een doek of een rooster. Laat ze niet op een koele plaats of overal met een diepgang als een plotselinge daling van de temperatuur kan het glas breken. Laat de potten 's nachts of gedurende maximaal 24 uur.

Later, controleer dan of het deksel goed is afgedicht door het kantelen van de pot. Als het lekt, of belletjes beginnen naar binnen te vormen, dan is de pot is niet veilig voor opslag. Een andere test is om af te drukken op het deksel met uw vinger. Als het niet beweegt, dan is de zeehond is waarschijnlijk goed. Mislukt afdichtingen kunnen worden verholpen door het vervangen van de pot (het probleem kunnen kleine scheuren of inkepingen op de lip) en / of het deksel en het herhalen van de druk kookproces binnen 24 uur. Label elke pot duidelijk, het identificeren van de inhoud en de datum van de conservenindustrie. Bewaar in een koele, droge plaats.

Share This Post