Index / Huis / Aanwijzingen voor Bloeden een CV-systeem

Share This Post

Huis

Aanwijzingen voor Bloeden een CV-systeem

CV-systemen maken gebruik van warm water om warmte of koeling van woningen te creëren. Ze zijn gesloten systemen die hetzelfde koelmiddel circuleren. Het hart van het systeem is een oven meestal gevoed door elektriciteit of brandstof. Als de brandsto

AdvertisementCV-systemen maken gebruik van warm water om warmte of koeling van woningen te creëren. Ze zijn gesloten systemen die hetzelfde koelmiddel circuleren. Het hart van het systeem is een oven meestal gevoed door elektriciteit of brandstof. Als de brandstof verbrandt, verwarmt de koelvloeistof tot ongeveer 180 graden voordat deze door het hele systeem. Deze individuele kachels dan verwarmen of koelen van de ruimte die ze innemen. Met de toegevoegde koelen component en gecentraliseerde controle, hydraulische systemen bieden verlaagde energiekosten terwijl het verstrekken van een maximum aan comfort. Af en toe, radiatoren deze systemen 'hoeft bloeden als onderdeel van hun normale onderhoud.

Wat je nodig hebt

  • platte schroevendraaier

    radiator key

    Catch emmer

Ga naar de kleine, scharnierend deksel aan het einde van elke baseboard kachel, waarbij de pijp komt door de vloer in elke kamer en op te trekken om de ontluchter. Als uw systeem radiatoren, wordt de ontluchter gelegen op de top aan het einde. Controleer het slot op de afsluiter om te zien wat voor soort schroevendraaier u nodig hebt om de klep te openen. De meeste zijn straight slot, maar sommige vereisen een radiator sleutel.

Verwijder de valence op de plint verwarming, als je niet de ontluchter zien wanneer u de toegang deksel te openen. De volant is te lang, zodat je nodig hebt om het te verwijderen om een ​​adequate toegang tot de klep hebben. Zoek de kachel / radiator klep die de grootste afstand van de ketel, en bloeden voor het eerst.Houd of een container met een flexibel top net onder de ontluchter. Als de klep is te laag om de vloer van een container eronder zetten, gebruikt u een sterk absorberende gevouwen kleden voor onder de klep.

Steek een platte schroevendraaier of een radiator sleutel in het slot of vierkante gat en geleidelijk open de ontluchtingsnippel. Stop met het draaien van de klep wanneer u lucht hoort en ziet een geringe hoeveelheid water te ontsnappen aan de losgemaakte ventielschroef. Laat hem open en laten lopen, totdat je de ontsnappende lucht stop horen en zien alleen water.Draai de klep schroef, veeg het water dat de houder gemist en ga naar de volgende radiator of verwarming die naast het dichtst in de lijn geleid in de richting van de radiator. Herhaal dit op dezelfde manier. Wees voorzichtig met te veel water te ontsnappen aan elke verwarming of radiator niet te laten, als uw doel is de lucht uitzetting in het systeem, en niet het water in het systeem.

Ga terug en werk je weg door het hele systeem, in dezelfde volgorde, als je de laatste eenheid van het systeem die het dichtst bij de radiator hebben gebloed. Zorg ervoor dat u uw tijd en laat elke eenheid grondig bloeden elke keer, totdat je geen lucht meer in het systeem te horen op een van de kachels of radiatoren.

Share This Post