Index / Gezondheid / Aanbevolen temperaturen voor Outdoor Play for Children

Share This Post

Gezondheid

Aanbevolen temperaturen voor Outdoor Play for Children

Elke ouder en kind zorgverlener moet zich bewust zijn van de buitentemperatuur om ervoor te zorgen kinderen buiten aan het spelen zijn veilig. In de warmere maanden, kan hitte-uitputting, zonnesteek en zonnebrand leiden, en in de koudere maanden, ond

Advertisement

Elke ouder en kind zorgverlener moet zich bewust zijn van de buitentemperatuur om ervoor te zorgen kinderen buiten aan het spelen zijn veilig. In de warmere maanden, kan hitte-uitputting, zonnesteek en zonnebrand leiden, en in de koudere maanden, onderkoeling en bevriezing zijn zorgen.

Kinderen moeten gecontroleerd worden bij het spelen buiten in elke temperatuur echter tussen 32 en 80 graden Fahrenheit is er een kleinere kans dat uw kind kan worden bewerkstelligd door het koud of warm weer. Tijdens de warme maanden toen kinderkleding beslaat minder van hun lichaam, ouders moeten er zeker van zijn ze met behulp van een geschikte zonnescherm en een verblijf gehydrateerd zelfs in deze milde temperaturen. Wanneer de temperaturen draaien kille moeten passende jasjes worden gedragen.

Op winterdagen wanneer de temperatuur tussen de 32 en 10 graden Fahrenheit, kinderen moeten er zeker van zijn om kleding die ze te beschermen tegen niet alleen de kou, maar ook sneeuw en ijs te dragen. Een goede vacht is nog maar het begin van het verzekeren van uw kind gezond blijft. Een warm paar handschoenen, sokken, laarzen, sneeuw broek en pet zijn van essentieel belang. Op warme dagen wanneer de temperatuur 80 tot 95 graden Fahrenheit moeten kinderen zeker vinden schaduw van tijd tot tijd. Een omrande hoed en zonnebril kan helpen het kind zijn gezicht en ogen te beschermen tegen het felle licht. Kinderen spelen buiten in zowel koude als warme weer moeten worden gecontroleerd en bewaard gehydrateerd. Als uw kind lijkt te krijgen oververhit of te koud, breng hem naar binnen om te rusten van het weer.

Er zijn momenten wanneer de temperaturen niet worden aanbevolen voor outdoor kinderspel, vanwege het risico voor de gezondheid. In de wintermaanden, deze temperaturen zijn iets minder dan 9 graden Fahrenheit, maar kan hoger zijn als er sterke wind. In de zomermaanden kan het erg gevaarlijk zijn voor kinderen om buiten te spelen wanneer de temperatuur boven de 95 graden.

Hoeveel een kind kan weerstaan ​​met betrekking tot warmte of kou, kan afhangen van het klimaat waarin hij gewoonlijk verblijft. Als hij komt uit een kouder klimaat, zal hij waarschijnlijk kunnen koudere weer te weerstaan ​​voor langer. Als hij komt uit een warm klimaat, zal de warmere dagen geen last van hem zo veel. Verschillende kinderen kunnen ook meer vatbaar voor warm of koud weer, dus het is altijd het beste om voortdurend letten op tekenen die kunnen wijzen uw kind heeft behoefte aan een pauze van buiten spelen.
Zuigelingen tijd in warm en koud weer moet worden beperkt tot een grotere mate. Ze zijn niet in staat om u te vertellen als ze te warm of te koud. Oudere kinderen vaak vechten met de juiste bescherming buiten het weer, maar het moet niet lichtvaardig worden genomen. Een passende uitleg van wat er kan gebeuren als ze niet volgen veilig buiten spelen richtlijnen kan hen helpen begrijpen waarom u die ze zichzelf te beschermen.

Share This Post