Index / Gezondheid / Aanbevolen calorieën voor een vloeibaar dieet

Share This Post

Gezondheid

Aanbevolen calorieën voor een vloeibaar dieet

Op een volledig vloeibaar dieet consumeren niet alleen vloeibare levensmiddelen maar ijs en andere voedingsmiddelen die bij kamertemperatuur vloeibaar zijn. Vloeibare diëten zijn makkelijker te verteren dan vast voedsel, dus soms volgen mensen ze om

AdvertisementOp een volledig vloeibaar dieet consumeren niet alleen vloeibare levensmiddelen maar ijs en andere voedingsmiddelen die bij kamertemperatuur vloeibaar zijn. Vloeibare diëten zijn makkelijker te verteren dan vast voedsel, dus soms volgen mensen ze om medische redenen. Een vloeibaar dieet met behulp van maaltijdvervangende dranken kunnen ook gewichtsverlies makkelijker voor sommige mensen, maar het kan moeilijk zijn om alle aanbevolen voedingsstoffen binnen te krijgen, dus ga alleen op dit type dieet onder toezicht van een arts.

Om medische redenen

U kunt een vloeibaar dieet tijdens het herstel nodig hebt van een operatie aan uw darmen of maag, als je problemen hebt met het slikken of kauwen, of je hebt je kaak bedraad. Mensen op dit soort dieet moet genoeg calorieën om een ​​gezond gewicht te behouden. Dit is vaak tussen 1350 en 1500 calorieën met 45 gram eiwit per dag, volgens MedlinePlus. Sommige mensen kunnen meer calorieën nodig hebben. Zelfs een 2100-calorie vloeibaar dieet laag in thiamine, vitamine A, ijzer en vitamine B-12 kan dus voedingssupplementen nodig zijn.

Voor Weight Loss

Vloeibare diëten om gewicht te verliezen is een van de minder veilige methodes om gewicht te verliezen, volgens de Universiteit van Michigan. Deze zijn vaak zeer-caloriearm dieet, bestaande uit minder dan 800 calorieën per dag. Vanwege de mogelijke risico's, moet je alleen gebruiken onder toezicht van een arts. Het is moeilijk om uw wensen voedingsstoffen met zo weinig calorieën te voldoen zonder speciaal geformuleerd shakes. Zoeken naar een vloeibaar dieet dat bepaalde gezonde vetten, ten minste 60 gram proteïne, 25 gram vezels en 100 procent van de aanbevolen mineralen en vitaminen elke dag verschaft, beveelt diëtiste Diana Suguichi in september 2014 artikel op het Healthline website. Een gezondere optie is om uw calorieën te verlagen met 500 tot 1.000 per dag om u te helpen verliezen de aanbevolen 1 tot 2 pond per week.

Share This Post