Index / Eten drinken / 9 Recepten The Gilmore Girls Zou dat nooit doen (maar je moet!)

Share This Post

Eten drinken

9 Recepten The Gilmore Girls Zou dat nooit doen (maar je moet!)

Het is veilig om te zeggen dat Lorelai en Rory niet zou proberen een van deze recepten zelf (herinneren wanneer Max ze kennis met de grill?), Maar dat betekent niet dat je moet niet. Met deze recepten, kun je zweep een sappige hamburger als Luke Dane

Advertisement

Het is veilig om te zeggen dat Lorelai en Rory niet zou proberen een van deze recepten zelf (herinneren wanneer Max ze kennis met de grill?), Maar dat betekent niet dat je moet niet. Met deze recepten, kun je zweep een sappige hamburger als Luke Danes, meng een potente vrijdagavond diner martini als Richard Gilmore en serveer Pop-Tart hapjes zoals Lorelai Gilmore. Immers, wat is een filmavond -of een Netflix marathon - zonder tonnen van junk food?

1. Een Straight-Up Martini

Ah, de gin martini (aka het drankje dat Lorelai breekt vrijdagavond diners). Pas dit recept om Lorelai's drankje naar keuze maken door het omwisselen van wodka voor gin en een twist voor een olijf.

De drankjes versterken ons. De drankjes geven ons kracht. De drankjes ons dronken.

- Lorelai Gilmore

2. Classic Chocolate Pudding

Neem een ​​pagina uit playbook Emily Gilmore's en maak een mentale notitie om pudding, dessert een favoriet Gilmore girls 'dienen. Geen kristallen schalen nodig.

Ik hou van pudding. Ik aanbid het. Ik heb een kom op de schoorsteenmantel thuis met de Maagd Maria, een glas wijn en een dollarbiljet ernaast.

- Lorelai Gilmore

3. Deep Dish Pizza

Pizza is film een ​​Gilmore girls 'night nietje, en met dit recept je hoeft niet te wachten tot Joe om het te leveren aan uw deur.

4. Homemade Pop-Tarts

Hier zijn een aantal Pop-Tart hapjes om u te houden over 'til de pizza klaar is. Vergeet niet de appel garnituur.

De Pop-Tart smaakte naar vrijheid en rebellie en onafhankelijkheid.

- Lorelai Gilmore

5. Een Brioche Burger

Er is geen substituut voor een Luke's Diner hamburger, maar we zouden moeten voorstellen dat dit brioche hamburger zou nietje de fictieve Gilmore girls 'rivaal.

Ik wil graag een cheeseburger, met een kant van cheeseburger, en zien of ze me een cheeseburger smoothie te maken.

- Lorelai Gilmore

6. krokant gebakken frieten

Deze oven gebakken frietjes koppelen goed met zout en peper dip, dat is "de enige manier om een ​​bak te eten", aldus Jess.

7. gesnipperde kip Tacos

Tacos zijn de ultieme remedie voor een Dag van de stichter Punch kater.

8. Eigengemaakte Appeltaart

Wat is een maaltijd in Luke's zonder een stukje taart voor het dessert?

Ik voel me aangetrokken tot taart, maar dat betekent niet dat ik de behoefte voelen om datum taart.

- Lorelai Gilmore

9. Chocolate Ice Cream

Nu dat u alle vier delen van hebt bekeken "Een jaar in het leven," het is waarschijnlijk het raken van je dat "Gilmore Girls" is officieel voorbij. Tijd om uw verdriet te verdrinken in een grote kom met chocolade-ijs, zoals Rory deed toen Dean brak met haar (de eerste keer).

Ik ben klaar om nu te wentelen.

- Rory Gilmore

Share This Post